Ekrem Gökkaya’nın 2. Kitabının Satışı Devam ediyor

Bir süredir rahatsız olan Ekrem Gökkaya‘nın geçen ay basımı tamamlanan ve satışa çıkan Batan Güneşim Yeşilçam kitabının satışı devam ediyor. Haziran ayında hastanede bulunan değerli sanatçımız evine geçmiş. Kitabın satışı ile değerli eşi Alev Gökkaya ilgileniyor. Son zamanlardan oldukça halsiz olan sanatçımız ile yaptığımız telefon görüşmesinde kitapları imzalayabildiğini ancak facebook üzerinden dahil yapılan paylaşımlarla eşinin ilgilendiğini bize iletti. 83 yaşındaki Ekrem Gökkaya‘nın tedavisi evinde devam ediyor.

 Ekrem Gökkaya

Hem bu zorlu süreçte Ekrem Gökkaya‘ya ve ailesine destek olmak için hem de Yeşilçam üzerine farklı hikayelerin yer aldığı, değerli bir kitap okumak için aşağıda paylaştığımız görseldeki İBAN‘a para yatırmanız ve haber vermeniz yeterli. İlk kitaba sahip olmayanlar da aynı adresten 1. kitabı da aldıklarını belirterek edinebilirler.

Tüm kitapların adınıza Ekrem Gökkaya imzalı olduğunu bir kere daha hatırlatalım.

Batan Güneşim Yeşilçam satış bedelini Türkiye için 25 TL (kargo alıcıya ait) ve Avrupa için 25 Euro (kargo dahil) olarak belirlemişler. İlk kitaptan da almak isterseniz gramaj farkı olmasına rağmen o da 25 euro olacak (kargo fiyatı dahil). Aşağıdaki görselde detayları görüntüleyebilirsiniz:

İBAN numarası vs Hesap bilgileri:

Fatma Alev Gökkaya –  Yapı Kredi Bankası –  TR 55 000 670 100 000 00 44 384 077

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir