Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman Evlendi

Gülen Gözler, Neşeli Günler, Bizim Aile ve Sultan gibi çok önemli filmlerde de yer alan ama çoğumuzun Hababam Sınıfı‘nın Hayta İsmail‘i olarak tanıdığı Ahmet Arıman sonunda dünya evine girdi!

Düğün ile ilgili pek çok görsel bulunca biraz da magazinsel bir haber olmasına rağmen sizlerle paylaşmak istedik. Bu arada Ahmet Arıman 1-2 ay önce yapılması gereken düğünü zorunlu olarak ertelemişler o dönemde epey olay olmuş Hayta’nın canı sıkılmıştı. Gazetelere de düşen haberde 62 yaşındaki Arıman ile 23 yaşındaki Kader Kaynak’ın yaş farkı da konu edilmiş. Anladığımız kadarıyla epey fırtınalı bir hikayesi olan evlilik konusunda gazetecilerle konuşan Ahmet Arıman ise epey dolu gözüküyor. Şöyle bir açıklama yapmış:
Kimseye bir şey yapmadık. Bizim içimiz de çok rahat. Millet arkamızdan bir şeyler söylüyor ama araştırılsın hiç kimseye bir şey yapmadık. Bu kadar basit. Biz tanıştığımızda eşinden boşanmak üzereydi. Yaş farkınada gelince… Ben kendimi yaşlanmış olarak görmüyorum. Nerede tırak orada bırak, bittiği zaman biter zaten. Ben de isterdim biraz daha büyük olsun. Ne yapalım? Kaderimizde bu varmış”

Bildiğimiz gibi Hayta İsmal lakaplı Ahmet Arıman geçimini müzisyenlik yaparak kazanıyor. Son dönemlerde özellikle Beyoğlu belediyesinin yaptığı organizasyonlarda oldukça aktif yer alan Ahmet Arıman Hababam Sınıfı ruhunu da yaşartmaya çalışıyor.

Biz Sinematik Yeşilçam olarak düğün haberinin sadece ve sadece ünlü sanatçının kendinden genç bir kadın ile evlendiği şeklinde verilmesinden epey rahatsız olduk. Bir alt başlık olabilir belki ama eskilerin tabiriyle sür manşetten haberi girmeye ne gerek var? ratinginde bir adabı olmalı. Konunun magazinsel bir yanı olabilir ancak iki insan birbirini sevmişler aralarındaki 39 yaş farkı üstüne basa basa belirterek ve düğünün önüne geçip aile kavgası ile ilgili başka detaylar vererek haberi vermenin de çok anlamı yok. Bu bilgiler verilebilinir ancak klasik medya halimiz hemen konudan bir kavga ve skandal çıkartılmaya çalışılıyor. Birileri de Hayta İsmail‘in tarafında dursun istedik.

Ahmet Arıman ile Kader Kaynak‘a mutluluklar diliyoruz!!

Düğünden Kareler Fotolar Muharrem Erdemir:

Ahmet Arıman ve Eşi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir