Sönmez Yıkılmaz Abimize Geçmiş Olsun

Sinemamızın değerli karakter oyuncularından, Yeşilçam’ın Anti Rambosu Ramo lakaplı Sönmez Yıkılmaz bir süredir rahatsızlığı nedeniyle sorunlar yaşıyordu.

Yaklaşık bir hafta önce Ankara’ya giden değerli sanatçımız bir operasyon yapacağını paylaşmıştı. Ancak ameliyatının çok önemli olduğunu bilmiyorduk. Sosyal medyadan kendisini takip ettik koca yürekli Sönmez Yıkılmaz‘ın. Oldukça zorlu ve önemli bir ameliyat geçiren sanatçımızdan bugün sevindirici bir haber aldık, biz de paylaştığı mesajını yayınlamak istiyoruz:

Hastanede ağır bir kalp ameliyati geçirdim, ayrıca aotr damar değisti kalp kapakcığı tamir oldu, beyne giden bir damar daha değisti toplam dort damar değisti… Ameliyattan çıktım ama ertesi gün kanama oldu. Saat sabah beste bir ameliyata daha aldılar beni. Neyse 3. gün komadan çıktım…..

Sönmez Yıkılmaz

DOSLAR SİZLERİ SEVİYORUM….
ARAYAN ARAMIYAN BÜTÜN DOSLARIMI SEVGİYLE KUCAKLIYORUM …
her şey gönlünüzce olsun ….

En yukarıdaki fotoğrafta Sönmez Yıkılmaz açık kalp ameliyatına girmeden önce her zamanki gibi moral depolamış hazır beklemede. Altta ise ameliyat sonrası bizimle paylaştığı fotoğrafı…

Kendisine geçmiş olsun diliyoruz. Ankara’daki Sinematik Yazarı dostumuz Oğul Can Çomak ziyaretine gittiğinde yeni haberler var ise onları da paylaşacağız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir