Maltepe Park AVM’de Kemal Sunal Sergisi

Biraz geç kalmış olsak da hepinizi ilgilendireceğini düşündüğümüz bir sergi haberini paylaşmak istiyoruz. Kemal Sunal’ın değerli eşyalarından oluşan Kemal Sunal Sergisi, 13 – 28 Nisan tarihleri arasında Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde yer alacak. İstanbul’da yaşayan okurlarımızın bu sergiyi görmek isteyeceklerini düşündük…

Konu ile ilgili Maltepe Park avm’nin web sayfasında şu bilgiler verilmiş:

Kemal Sunal82 filmde oynamış, oynadığı karakterlerle izleyicinin kalbinde geniş yer edinmiş, Yeşilçam’ın kült isimlerinden Kemal Sunal’ın değerli eşyalarından oluşan Kemal Sunal Sergisi, 13 – 28 Nisan tarihleri arasında Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde görülebilecek.

İnek Şaban, Sakar Şakir, Davaro, Çöpçüler Kralı, Süt Kardeşler, Mavi Boncuk, Hababam Sınıfı ve daha nicesi…. Türk sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmış, defalarca izlemiş olsak da tekrar izlemekten keyif aldığımız filmlerin, saf ve iyi yürekli aktörü Kemal Sunal’ın kostümleri, film afişleri, kişisel eşyaları, fotoğrafları ve resmi belgelerinin yer aldığı sergi; Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ile buluşacak.

13 Nisan Cuma günü saat 13.00’da sergi açılışını gerçekleştirecek olan Gül Sunal, açılış sonrası “Kemal, Hadi Gel Bir Kahve İçelim” adlı kitabını imzalayacak. Sergiyi ziyarete gelenler, sergi alanına konumlandırılmış olan anı defterine duygularını not edebilecekler. Yeşilçam’ın 7’den 77’e sevdiği, değerli isim Kemal Sunal’ın dünyasına dair izler görmek ve nostalji dolu anlar yaşamak isteyenler 13 – 28 Nisan arası bu özel sergiyi gezebilecekler.

Düzenlediği etkinlerle ziyaretçilerini sevdiği sanatçılarla biraraya getiren, sanat, moda ve spora verdiği destekle dikkat çekerek, Anadolu Yakası’nın en çok ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Maltepe Park, kolay ulaşılabilir konumu ile Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

Kemal Sunal Sergisi Kaynak: http://www.perakendebulten.com/firma/MALTEPE_PARK/Maltepe-Park-AVM-Kemal-Sunal-Sergisine-ev-sahipligi-yapiyor.htm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir