Karateci Kazım Aktan yangında hayatını kaybetti!

Kazım Aktan

Dün çok üzücü bir olay yaşandı. Anadolu haber ajansı tarafından servis edilen haberi biz de sizlerle paylaşmak istedik. Kartal Tibet’in rol aldığı Tarkan Güçlü Kahraman Kolsuz Kahramana Karşı filminde “Mançu”, Siyah Eldivenli Adam filminde de “Karateci” rollerinde oynamış olan ve siyah kuşak sahibi karateci Kazım Aktan dün feci bir olay sonucu hayatını kaybetti. İşte AA’nın tüm gazetelerde yer alan haberi şu:

Refahiye ilçesine bağlı Damlaca köyünde oturan 75 yaşındaki sinema oyuncusu Kazım Aktan‘a ait 2 katlı evde, henüz sebebi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyüp evi saran yangın sırasında Kazım Aktan ile kızı Melike Aktan (30) evde mahsur kaldı.

Kazım Aktan olay yerinde hayatını kaybederken, dumandan etkilenen kızı Melike Aktan ise komşularının yardımıyla evden çıkartıldı.

EV TAMAMEN KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınarak kent merkezindeki Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Melike Aktan, buradaki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kazım Aktan’ın cesedi ise otopsi yapılması amacıyla Trabzon Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Evde çıkan yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye görevlileri yangının çıkış sebebini saptamak için araştırma başlattı.

Kazım Aktan

YEŞİLÇAM FİLMLERİNDE OYNAMIŞTI

Kazım Aktan Mehmet Aslan’ın yönettiği, başrollerinde Kartal Tibet’in rol aldığı “Tarkan Güçlü Kahraman Kolsuz Kahramana Karşı” filminde “Mançu”, “Siyah Eldivenli Adam” filminde de “Karateci” rollerinde oynadığı belirtildi.

Kazım Aktan’ın 7 çocuk babası olduğu ve bir oğlunun da tekvando antrenörlüğü yaptığı öğrenildi.

Servis edilen haberde 2 filmde oynadığı yazılmasına rağmen bazı gazetelerin tanıtım yazılarında duayen oyuncu olarak haberi geçmesi ve israrla siyah kuşaklı bir karateciye hatta ve hatta milli sporcuya sadece yeşilçam oyuncusu yazılması ise biraz garip. Çok acaip bir basınımız var! Vur denilince öldürüyor. O kadar önemli isim hayatını kaybeder 1 ay hatta, 1 yıl sonra haberi olur. Haber değeri olan bir facia yaşanır hemen paketlemeye çalışırlar… En azından haber paylaşılmış oldu yine de sitemimizi yazalım

Aktan ailesine baş sağlığı dileriz…

kaynakça: internet google

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir