Ata Demirer – Hedefim Sensin fragmanı yayınlandı

Ata Demirer‘in başrolünde yer aldığı, Yeşilçam’ın son dönemi izleri taşıyan ve 30 Kasım‘da vizyona girecek olan Hedefim Sensin‘den fragman yayınlandı.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü‘nün, senaristliğini Ata Demirer’in üstlendiği Hedefim Sensin, çiğköfteci Zekeriya‘nın iki mafya arasında husumete sebep oluşunu ve çıkardığı sorunun akabinde adaya kaçmasıyla burada ortasına düştüğü aşkı ve tehlikeli macerayı anlatırken filmin başrollerini daha önce birçok kez beraber çalışmış Ata Demirer ve Demet Akbağ paylaşıyor.

Demirer ve Akbağ’ın yanı sıra oyuncu kadrosunda Tarık ÜnlüoğluGonca Vuslateri ve İlker Aksum gibi isimlerin yer aldığı Hedefim Sensin, 30 Kasım 2018 tarihinde vizyona girecek. Merakla beklenen filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz. #Ata Demirer #Kıvanç Baruönü #Demet Akbağ #Hedefim Sensin

Haber bülteninde yer alan Konusu: Ata Demirer ve Demet Akbağ’dan yine çok güldürecek bir Kuzey Ege komedisi! İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikâyede, Ata Demirer bu sefer Zekeriya adında bir çiğ köfteciyi oynuyor. Zekeriya Taştan, hayatını İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak kazanmaktadır.

‘Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın da hayatı da tamamıyla değişir; yani artık kaderin hedefinde kahramanlarımız vardır. Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği filmin başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can paylaşıyor. Zekeriya’nın bu tatlı macerasında Gökçeada’nın kıyılarında bol kahkaha, aşk ve müzik izleyiciyi bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir