Hakan: Muhafız’da Cüneyt Arkın sürprizi !

The Protector

İkinci, üçüncü ve dördüncü sezonları için onay alan Netflix’in ilk Türk dizisi Muhafız’da usta oyuncu Cüneyt Arkın rol alacak. 

Yayınlanan tanıtımda Arkın, Zeynep karakterine Muhafız’ın yanında olması gerektiğini söylüyor.  Fragmanın sonundaki ilginç sahnelerden biri ise Leyla’nın uyanışı.

Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Netflix’in ilk Türk dizisi The Protector’un (Koruyucu) yeni sezon çekimleri devam ediyor. Netflix’ten yapılan yeni sezon tanıtımında Cüneyt Arkın‘ın Muhafız’da rol alacağı fragmanda ortaya çıktı. Aralık ayında The Protector dizisinin ikinci sezonla devam edeceğinin müjdesini veren Kelly Luegenbiehl, kadroya katılacak yeni oyuncular arasında Engin Öztürk ve Boran Kuzum’un dizinin ikinci sezonunda rol alacağını açıklamıştı.

Netflix’in ilk yerli dizisi The Protector’un (Koruyucu) 10 bölümlük ilk sezon çekimlerinin ardından yeni sezon çekimleri devam ediyor. 

Dizi, dünya medyasına İtalya’nın Roma kentinde tanıtılmıştı.

Kanalın ilk Türk dizisi olan The Protector içinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy’un seçimleri iki günlük etkinliğe damgasını vurmuştu.

Büyük bir izleyici kitlesine sahip İspanyol yapımı ‘La Casa De Papel’in başrolündeki Alvaro Morte, Çağatay Ulusoy ile poz verip bu kareyi takipçilerinin beğenisine sunmuştu. The Protector uluslarası bir ilgi görecek gibi…

Hakan: Muhafız

Günümüz İstanbulu’nda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır.
1. sezonun başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin Turan vardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir