Filiz Akın’ın 4 bin 500 fotoğrafı sergiye sunulacak

Filiz Akın’ın fotoğraflarından oluşan sergi bir ay boyunca ziyaretçilere açık olacak. Ünlü sinema oyuncusu Filiz Akın’ın 4 bin 500 fotoğrafının yer aldığı ‘Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi’ Kale Outlet Center’de açılıyor. 15 Mayıs pazar günü saat 15.00’te sanatseverlerle buluşacak serginin açılışına Filiz Akın da katılacak.

Daha önce Türkan Şoray, Emel Sayın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik için yaptığı ‘Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi’ etkinliğine ev sahipliği yapan Kale Outlet Center, bu kez Yeşilçam’ın zarafet kraliçesi Filiz Akın sergisine kapılarını açacak. Sergide Akın’ın hayranlarından gelen 1.265 fotoğrafla birlikte toplam 4.500 adet fotoğraf yer alacak. Bugüne kadar 120 filmde başrol oynayan Türk Sineması’nın zerafet kraliçesi Akın’ın filmden kareleri de sergide olacak.

Filiz Akın’ın hayranları, 10 günde bin 265 adet fotoğrafı sergi için bağışladı. Filiz Akın sergisi toplamda 4 bin 500 adet fotoğraf ile bu zamana kadar yapılan en büyük ‘Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi’ olacak. Sergi 26 bin m2’lik alanda sanatseverlerle buluşacak.

Dünden bugüne Filiz Akın fotoğrafları…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir