Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit Kuruluş Osman’da

Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit Kuruluş Osman'da

İlk sezonunu beklenenin aksine sönük geçiren Kuruluş Osman dizisi bu sezona daha iddialı geliyor. Deli Yürek dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınan Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy gibi tanıdığımız nostaljik isimleri diziye transfer eden Bozdağ Film bu isimlerle yetinmeyip Türk sinemasının unutulmaz iki yakışıklı jonü Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit‘i de bu projede biraraya getirdi! Yiğit dizide Ertuğrul Gazi rolünde yer alacak. Arkın’ın hayat vereceği karakterin adı ise henüz açıklanmadı. Yapım daha önce de Diriliş Ertuğrul dizisinde diğer bir Yeşilçam jönü Serdar Gökhan ustaya yer vermişti. Gençliklerinde at üstünde kılıç sallayan bu üç cevval ismi ak saçlı bilge halleriyle tekrar izlemek Yeşilçamseverlere iyi gelecek…

Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde olduğu TRT 1 ekranlarında yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından ATV kanalında dizinin devamı niteliğinde yayımlanmaya devam ediyor.

Cüneyt Arkın, Kuruluş Osman’ın 2. sezonunda Aksakallıların reisi olarak izleyicilerle buluşacak denilmekte. Diriliş Osman’da Engin Altan Düzyatan‘ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi karakteri, Kuruluş Osman‘da yaşlanmış bir halde Tamer Yiğit‘te hayat bulacak.

Dizinin yapımcılığının yanı sıra, proje tasarım ve senaryosunu da üstlenen Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla efsanevi aktörün Kuruluş Osman kadrosuna katıldığını “Niye çok seviliyor? Niye herkesin kahramanı? Çünkü gönlüyle konuşuyor. Gönlüyle bakıyor. Bu güzel gönülle yeni sezonu ve karakterini konuştuk. Hoş geldin Cüneyt Arkın” sözleriyle açıkladı.

Dizi kadrosunda 9 yeni Oyuncu

Kuruluş Osman’a şu ana kadar Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Seçkin Özdemir, Kanbolat Görkem Arslan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Umut Karadağ, Bahtiyar Engin ve Seray Kaya katıldı. Böylelikle yeni sezona daha iddiali hazırlanan dizinin bütçesi de genişlemiş olmalı.

İz sürüp, yol açıp devlet olma vaktidir

İz sürüp, yol açıp devlet olma vaktidir’ sözleri de dizinin ve fragmanın yeni sloganı oldu.

Tamer Yiğit oldukça karizmatik ve formda gözükyor

One thought on “Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit Kuruluş Osman’da

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir