Kadir İnanır’dan Çukur dizisi açıklaması

Kadir İnanır, Çukur dizisinde oynayacağı haberlerini yalanladı ve böyle bir teklifin dahi olmadığını belirtti.

Yeşilçam’ın ünlü aktörü Kadir İnanır’ın ismi, bir süredir Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisi ile birlikte anılmakta. İnanır’ın Çukur dizisinin yeni sezonunda diziye dahil olacağı şeklinde kimi haberler medyada yer alıyor. Ancak ne yapımcı ne de oyuncu tarafından bir açıklama yapılmamıştı.

Çukur dizisinin izleyenleri ve Kadir İnanır’ın hayranları, bu haberlerden sonra meraklı bir bekleyiş içine girmişti. Acaba kim olarak gelecekti? Ne zaman katılacaktı? Geçtiğimiz sezon Ercan Kesal gibi usta bir ismin gitmesinin ardından, bir boşluk doğduğu mu düşünülüyordu?

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu ve Öner Erkan gibi isimlerin başrolünde yer aldığı diziye Barış Arduç, İrem Sak, Mustafa Avkıran gibi isimler de dahil oldu. Hatta Nejat İşler bile bir kaç bölüm geldi.

Yeni sezonda transferlerin süreceği de anlaşılıyor. Ancak Kadir İnanır mevzusu bir karşılık bulamamıştı. Yani net bir yanıt yoktu konuyla ilgili olarak. Haberlerin artmasıyla birlikte usta oyuncu da bir açıklama yapma gereği duydu ve instagram hesabından o açıklama yapıldı.

Kadir İnanır, aşağıdaki paylaşımı yaparak, Çukur’da oynayacağı haberlerini yalanladı ve böyle bir teklifin dahi olmadığını belirtti.

Bu haberler nereden çıktı bilinmez ancak oyuncu aşağıdaki açıklamayla durumu özetledi.

İşin bir başka ilginç yönünü ise Gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı. Bu söylentinin çıkmasından sonra Kadir İnanır ile birebir görüştüğünü aktaran Altuntaş, kendisinin verdiği ilginç yanıtı da twitter hesabından şöyle paylaşmakta:

“Geçen hafta bu yalan ortaya atıldığında yine de Kadir abiyi aradım ve şunu söyledi: Böyle bir teklif yok. Olsa bile bütün jeneriğin değişmesi gerek. Benim rol alacağım proje mutlaka toplumsal meselelere değinmeli ve mesaj vermeli.”

Görünen o ki Kadir İnanır’ın bırakın Çukur’da oynayacağı ihtimali bile zor! Zira oyuncu bileti baştan kesmiş ve projenin toplumsal meselelere değinmediği ve bu anlamda bir mesaj vermediği kanısında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir