Sarı Lacivert Hayatlar – Ersin Demirel

Değerli dostumuz ve sitemizin yazarlarından Ersin Demirel geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Tv’de yayınlanan Sarı Lacivert Hayatlar programının 8. Bölüme konuk olmuştu. FBtv’de yayınlanan program youtube kanalına yüklenmiş.

Aşağıdaki videodan programın tamamını izleyebilirsiniz:

Uzun yıllar Fenerbahçe Dergisinde çalışan değerli öğretmenimiz Ersin Demirel geçtiğimiz yıllarda çok değerli röportajlara imza atmıştı. Bunların bazılarına biz de sitemizde yer verdik ve yer vermeye devam edeceğiz (buradan okuyabilirsiniz). Ayrıca Tek Büyük Fenerbahçe whatsup grubuyla birlikte yaptıkları okullara destek projesinden ve sitemizden de programdan bahsediyor sevgili Ersin. Oğlu Buğra Kağan ile katıldığıu Sarı Lacivert Hayatlar programında Buğra’nın rahat hareketleri de gözümüzden kaçmadı. Babasının röportajlarını ileride devam ettireceğe benziyor… Ersin Demirel’i daha yakından tanımak için de çok güzel bir program olmuş. İzlemenizi öneririz…

Bu video dışında söyleşilerine devam eden Hababam Sohbetler, Sinematik Söyleşiler ve Film Müziklerini tanıttıkları ve yine Ersin Demirel’in müzik temalarını çaldığı videoları da Sinematik Youtube kanalımızda yer almaktadır. Onları da BURAYA tıklayarak izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe TV – Sarı Lacivert Hayatlar

FBTV YouTube programlarını kaçırmamak için abone ol: http://bit.ly/2JjqVnU​ FBTV Sosyal Medya Hesapları: Instagram ► http://bit.ly/2oLKcHB​ Twitter ► http://bit.ly/2IV6e1j​ Fenerbahçe YouTube ► http://bit.ly/2HUdAT7​ Fenerbahçe TV’nin YouTube sayfasından tüm branşlarda sizler için hazırlanan ve yayınlanan FBTV programlarını bulabilirsiniz. Siz de abone olarak Fenerbahçe’mize destek olabilirsiniz!

Ersin Demirel'in katıldığı ve geçtiğimiz hafta  Fenerbahçe Tv'de yayınlanan Sarı Lacivert Hayatlar programını youtube'tan izleyebilirsiniz
Buğra Kağan Demirel ve Ersin Demirel FBTV

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir