Film Karelerinde Yeşilçam 153

Film Karelerinde Yeşilçam 153 ile yeniden karşınızdayız. Bu haftaki Film Karelerinde Yeşilçam paylaşımımızda yakalanan kareler ve karelerin altındaki yazılar/bilgiler Anna Järvinen’e aittir. Anna 2 senedir sitemizde hem Rusça, hem Türkçe hem de İngilizce yazılar ile destek veriyor. Son dönemlerde filmlerden kareler yaklamaya başladı. 2022 yılının ilk film karelerinde yeşilçam paylaşımını Anna Järvinen yaptık. Bu hafta 12 karemiz mevcut.

Yıllardır devam ettiğimiz paylaşımlarımız yüzlerce kareye ev sahipliği yaptı. Sinematik Yeşilçam yazarları ağırlıkla yakaladığı karelere yer vermeye devam ediyoruz… Bu konuda en geniş arşivi oluşturduk o sebepten her zaman olduğu gibi karelerin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Serdar Gökhan, Kazım Kartal ve de Kenan Par

Evlatlık / Çıngar (1976) filminden bir kare ile ilk paylaşımıma başlıyorum. Serdar Gökhan, Kazım Kartal ve de Kenan Pars müthişl kadro ve ve çok iyi oyuncular

Deniz Erkanat

Evlatlık / Çıngar (1976) Serdar Gökhan ve bu filmdeki partneri Deniz Erkanat

Evlatlık / Çıngar (1976) Usta oyuncu Kenan Pars’tan çok güzel bir kare, adeta poz vermiş

Kuşçu (1973) filminden Perihan Savaş – Ahmet Arkan – Renan Fosforoğlu biraz gergin herkes

Kanlı Para (1972) Ekrem Bora – Necdet Tosun – Muammer Gözalan ve 2 figüran var bu sahnede

Kanlı Para (1972) filminden Necdet Tosun

Cihangir Gaffari yeşilçam

Adını Anmayacağım (1971) Cihangir Gaffari ve kafasında peruk ile emektar oyuncu Nubar Terziyan

Cüneyt Arkın Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Film Karelerinde Yeşilçam 153'deki yazılar/bilgiler Anna Järvinen’e aittir.

Adını Anmayacağım (1971) Cüneyt Arkın bu filmde bir subay rolünde

Adını Anmayacağım (1971) Hülya Koçyiğit ve Fatma Karanfil karşı karşıya oynuyorlar. 2 güzel aktristi bu karede yakalamam bir şans oldu

Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Film Karelerinde Yeşilçam 153'deki yazılar/bilgiler Anna Järvinen’e aittir.

Dudaktan Silaha (1971) filminden Tanju Korel ve Mine Soley dans ederken…

Dudaktan Silaha (1971) filminden ilginç bir kare Şefik Döğen yine muzurluk peşinde

Hülya Darcan güzelliği - Yeşilçam

Dudaktan Silaha (1971) filminden Hülya Darcan güzelliği

Film Karelerinde Yeşilçam 153

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir