Gizlenen filmi 24 Mayıs’ta Vizyonda

Değerli dostumuz ve sitemize katkıda bulunan Levent Demirci ve Battal Karslıoğlu imzalı Gizlenen filmi 24 Mayıs tarihinde Cgv Mars Dağıtım etiketiyle vizyona giriyor.

Senaryosunu Battal Karslıoğlu nun yazdığı, Levent Demirci ile birlikte yönetmen koltuğunda birlikte oturduğu Gizlenen, Bursa nın Alaçam köyünde çekildi.

Ünlü yazar Demet Işıklıgil in hayatının, son kitabının yayından toplatılmasıyla birlikte sıkıntılı bir hâl almaktadır. Psikoloğunun da tavsiyesiyle şehirden uzak sakin ve karla kaplı bir köyde ev kiralayan Işıklıgil, çok geçmeden burada da yalnız olmadığını ve birtakım doğaüstü varlıkların kendisine sıkıntı verdiğini hisseder.

Filmin yapımcılığını Levent Demirci ve Fatih Ersin üstlenirken başrollerini Arzu Suriçi, Murat Deniz, Yağmur Şahin , Mustafa Yılmaz  Ümitcan Kaya ve Cahit Eftekin paylaşıyorlar.

gizlenen

Gösterim Tarihi: 24 Mayıs 2024

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

Yapım: BPM Film

Afiş Tasarım: Hilko Post

Ses: Hakan Yurtlu

Müzik Tasarım: Battal Karslıoğlu

Yardımcı Yönetmen: Rilda Güngör

Sanat Yönetmeni: Elçin Işık

Kostüm Tasarım: Ayşe Yılmaz

Prodüksiyon Amiri: Cahit Eftekin

Görüntü Yönetmeni: Kaan Asel

Kurgu Yönetmeni: Can Sağır

Makyaj: Gülay Haccadr

Ortak Yapımcılar: Fatih Ersin, Levent Demirci

Yapımcı: Ekrem Düzgünoğlu

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=Osz3vu-2xdw

Yönetmen: Battal Karslıoğlu, Levent Demirci

Oyuncular: Arzu Suriçi, Murat Deniz, Yağmur Şahin, Ümitcan Kaya, Mustafa Yılmaz, Melek Sezer, Cahit Eftekin, Seren Atçıl

Konu: https://www.youtube.com/watch?v=Osz3vu-2xdw

Gizlenen, yaşadığı sorunlardan uzaklaşmak için gittiği şehir dışındaki evde kendisini beklenmedik olayların içerisinde bulan bir kadının hikâyesini konu ediyor. Ünlü yazar Demet Işıklıgil’in hayatı, son kitabının yayından toplatılmasıyla birlikte sıkıntılı bir hâl almaktadır. Psikoloğunun da tavsiyesiyle şehirden uzak sakin ve karla kaplı bir köyde ev kiralayan Işıklıgil, çok geçmeden burada da yalnız olmadığını ve birtakım doğaüstü varlıkların kendisine sıkıntı verdiğini hisseder.

One thought on “Gizlenen filmi 24 Mayıs’ta Vizyonda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir