Haber: ZAGOR’un Dönüşü


Blogumuzda haberlerini sizlerle paylaştığımız Onar Films, Fantastik Türk Sineması sevenlerin mutluluktan gözlerini yaşartacak bir haberle yeniliklerine devam ediyor. Yıllardır kayıp olarak bilinen ve bulunması imkansız filmler listesinde baş sıralara yerleşen başrolünü Levent Çakır‘ın oynadığı Zagor Kara Bela ve Zagor Kara Korsan’ın Hazineleri filmleri ilk kez youtube’de kısa fragmanlarıyla gösterimde.
 

 

Maalesef halkımız için herşeyin en iyisini bildiğini zanneden bir zihniyetin sansür saçmalığı sebebiyle alternatif bir linkini sizlerle paylaşamadığımız bu iki önemli filme ait ilk görüntüleri aşağıdaki linklerden çeşitli siteler aracılığıyla youtube’ye ulaşıp izleyebilirsiniz.

ZAGOR KARA BELA :

http://www.youtube.com/user/onarfilms#p/a/u/0/rhNQI9DZYGQ

ZAGOR KARA KORSAN’IN HAZINELERI :

http://www.youtube.com/user/onarfilms#p/a/u/1/shr1vG7bFqs

Çok kısa bir süre içerisinde DVD edisyonuyla dünya piyasasına sunulacak bu filmlerin aynı zamanda Türkiye’de de (her zaman olduğu gibi Fanatik Video tarafından ) basılacağının haberini almış bulunuyoruz.

Bu güzel başlangıcın ardından bir süredir tedavisi süren Onar Films’in sahibi Bill Barounis’in beyin tümörü teşhisiyle sürekli olarak doktor kontrolünde sürecek tedavisinin haberini de almış olmak bizleri aynı günde hayatın doğasının iki yüzüyle karşı karşıya getirdi.

Onar Films’e sinemamıza göstermiş olduğu emek için teşekkürlerimizi sunuyor ve şimdiden acil şifalar diliyoruz,

Sinematik Ekibi

2 thoughts on “Haber: ZAGOR’un Dönüşü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir