Haber: Giyim firması Koton “Bir Yeşilçam Efsanesi Cüneyt Arkın” tişörtlerini piyasaya sürüyor!

Merhabalar,

Dostumuz Fatih Danacı bu sabah çok ilginç bir haber paylaştı bizimle. Geçen ay internette örneklerini gördüğüm ancak Koton mağazalarında bulamadığım Cüneyt Arkın’lı Dünyayı Kurtaran adam t-shirt’ünün arkasında hikaye sonunda açıklığa kavuştu. Bu yıl Koton Cüneyt Arkınlı tişörtler piyasaya sürecekmiş. Fatih’in paylaştığı linkte yer alan röportaj ve görseller o kadar güzeldi ki bir parçasını siteye taşımaya ve Sinematik yeşilçam arşivine ve Arkınolojimize katmaya karar verdim.  Tabi biz bu yazı ile bir şekilde gönüllü olareak Koton’un reklamını da yapmış oluyoruz. Çoğu Sinematik Yeşilçam okurunun sahip olmayı isteceği tişörtler sanırım bunlar. Ben en çok “Yeşilçam Efsanesi” ve “Kork ama belli etme” tişörtlerini beğendim. Bakarsınız yakında bir işbirliği yaparız da bu güzel T-shirtlerden biz de veririz yine de Özdemir Erdoğan’ın dediği gibi “paranın ne önemi var mühim olan insanlık”.  Modagrafya sitesindeki yazının büyük bir kısmını Sinematik’e de taşıdık tamamını BURADAN okuyabilirsiniz. Ayrıca bu güzel haberi ilettiği için Fatih Danacı’ya teşekkür ederim. (Utku Uluer)

Koton’un “Bir Yeşilçam Efsanesi Cüneyt Arkın” tişörtlerinin tanıtım toplantısında neler yaşadım?

Geçen yıl Koton’un Türkân Şoray temalı tişörtleri ne kadar güzeldi değil mi? Türk sinemasının sultanının fotoğraflarıyla süslü bu tişörtleri üzerinde taşımak isteyenler Koton’a koşmuştu. Sonuçta yurtdışında dağlar taşlar ovalar bayırlar Marilyn Monroe baskılı tişört, bardak, sepet, örtülerle dolu. Bizim starlarımıza ait bir ürün bulmak kolay değil. Yurtdışında Marilyn nasıl efsaneyse biz de Türkan Şoray o mertebededir ve onu nihayet tişörtü taşınacak bir moda ikonu olarak görmek çok güzel oldu. Koton’un sinemamızın efsane isimleriyle birlikte işbirliği “Sultan”la sınırlı kalmadı tabii.

Şimdi Cüneyt Arkın tişörtleri piyasada. Bu tişörtlerde Cüneyt Arkın filmlerinden sahneler, Cüneyt Arkın fotoğrafları, sloganlar, hatta “Nayır Nolamaz” sözleri bile var. Kısacası Cüneyt Arkın denilince akla gelecek her şey. Geçen hafta bu tişörtler için Koton ve Pro İletişim’in güzel organizasyonuyla bir tanıtım toplantısı vardı. Ve Cüneyt Arkın da bizzat oradaydı! Küçüklüğümüzden beri filmlerini seyrettiğimiz, karete figürlerini çalıştığımız (en azından ben çalışmıştım), fotoromanlarını okuduğumuz Cüneyt Arkın, canlı canlı karşımızdaydı!

Cüneyt Arkın, bir basın toplantısı yaptı ve muhabirlerin sorularını yanıtladı. Eski film deneyimlerinden oğlunun oyunculuk serüvenine kadar birçok farklı konuya değindi. Eşi Betül Cüreklibatır, oğlu Kaan Cüreklibatır ve Koton Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Gülden Yılmaz da basın toplantısında bulunuyordu. Sadece Cüneyt Arkın değil, Gülden Yılmaz’la da tanışıp bir süre sohbet etme imkanı buldum… Yazının devamı ve diğer Fotoğraflar için buraya tıklayınız.

Bazı tişörtlerden örnekler:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir