2012 biterken Sinematik Yeşilçam ekibi olarak yeni yılınızı kutluyoruz!

Sinematik Yesilcam anabanner

Değerli Sinematik Yeşilçam okuyucuları

2012’nin 2. yarısından itibaren yeni taşındığımız adresimizde sizlerle yaptığımız paylaşımı farklı bir yere taşıdığımızı düşünüyoruz. Yeni yılda paylaşımımızı arttırırken çıktığımız bu yolda şimdiden herkese teşekkür ederiz.

Facebook sayfamız: facebook.com/SinematikYesilcam

Yeni yıl mesajı olarak bazı Sinematik Yeşilçam yazarlarının mesajları ile sizleri başbaşa bırakıyoruz!!!

Ekrem Yaşar Pınarbaşı:Her geçen filmde ve her geçen yılda Yeşilçam’ın değerini daha iyi anlıyoruz. Daha iyi anlamak ve kavrayabilmek için daha nice yıllara…

Gökay Gelgeç: 2007’den bu yana Yeşilçam’ı yeniden keşfe çıkarak, günümüzde de renkler haricinde fazla bir degişim olmadığını gördük. Yeşilçam’ın geleceğin aynası olmaya devam edeceği bir yıl olmasi dileğiyle …

Utku Uluer: 2012 çok fazla kayıp verdiğimiz bir yıldı. Maalesef sadece kaybettikçe hatırlayan bir ülkeye dönüştük. Site olarak hem kaybettikleirmizi anmaya hem de yaşayan değerlerimizi ahtırlatmaya elimziden geldiğince devam edeceğiz. Hepinize bol sinemalı, müzikli ve sağlıklı bir yıl diliyorum.

Frau Doll: Yeni yılın en güzel çamı Yeşilçam’dır 🙂 iyi yıllar SY!

Halit Çevirgen: 2012 Türk sineması açısından vasat bir yıldı. Büyük bütçeli Fetih 1453 güzel ve başarılı bir filmdi ve emeklerinin karşılığını alan bir gişe yaptı. Onun dışında Sümela ve Moskovanın şifresi, Laz vampir çakallarla dans, Berlin kaplanı, oğlum bak git, bana bir soygun yaz gibi komedi filmleri ve Behzat ç ve benzeri polisiye bir kaç film akılda kalanlardı. Birde son günlerde vizyona girip beğeni toplamış iyi gişe sağlamış Özcan Deniz in yönettiği evim sensin 2012 de izlenen filmlerdi. Maalesef sinemadan bu yıl çok kayıplar verdik. Erol Günaydın, Berkant, Müşfik Kenter, Meral Okay, Ekrem Bora, Baykal Kent, Cüneyt Türel, Seyfi Teoman, Metin Erksan, Mücap Ofluoğlu ve Kamil Sönmez yitirdiğimiz değerli sinema ve tiyatro sanatçılarımızdan aklımıza gelenler. Hepsini rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Daha güzel bir 2013 dileği ile tüm emekçileri selamlıyorum.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir