Fantasturka’da Onur Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Fantasturka- 2013 siteİlk kez 2011 yılında, Ankara Kısa Filmciler Derneği tarafından düzenlenen FANTASTURKA ‘Türk İşi Filmler Festivali’, bir yıllık aradan sonra, Kültür ve Turizm Bakanlığı- Sinema Genel Müdürlüğü desteğiyle, 19- 22 Eylül 2013 tarihleri arasında, İstanbul- Beyoğlu’nda yer alan Majestic Sineması’nda izleyici ile buluşacak. Festival; Fantastik Türk Sineması’nın son dönem temsilcilerinden olan Can Evrenol’un Baskın adlı kısa filminin galası ile başlayacak. Tüm etkinliklerin ücretsiz olacağı festivalin kapanış töreni, 22 Eylül Pazar günü saat 19:30’da gerçekleştirilecek ve Fantastik Türk Sineması’nın emekçilerine ‘Onur Ödülleri’ takdim edilecek.

Onur Ödülleri’ Sahiplerini Buluyor!

2011 yılında ilk kez; Çetin İnanç, Yılmaz Atadeniz, Kunt Tulgar, Levent Çakır ve Safa Önal’a verilen Onur Ödülleri, 2013 yılında da Yeşilçam’ın unutulmayan emekçilerine teslim edilecek. Bu yılın Onur Ödülü sahipleri ise şöyle: Yeşiçam’ın Femme Fatale’lerinden Lale Belkıs, demir gibi yumrukları kavgaları yönlendiren Yeşilçam’ın Yumruğu Aytekin Akkaya, Yeşilçam’ın efsane ismi İhsan Gedik ve Türk sinemasının fantastik ve ‘tarihsel fantezi’ türündeki kült filmlerinin daimi bekçisi ‘Fanatik Film’in kurucusu Nejdet Arkın. Onur Ödülleri 22 Eylül 2013 akşamı gerçekleştirilecek olan festivalin kapanış töreninde takdim edilecek.

Basın Destekçilerimize Teşekkürler!

Fantasturka- Türk İşi Fantastik Filmler Festivali’ni 2011 yılından beri yalnız bırakmayan basın destekçilerimiz; tersninja.com, korkusitesi.com, iyikotufilm.com, Yeşilçam Hatırası, Sinematik Yeşilçam, Ekşi Sinema, Sinefesto, Öteki Sinema ve Modern Zamanlar Sinema Dergisi’ne teşekkürlerimizi sunarız.

FANTASTURKA ‘2. Türk işi Fantastik Filmler Festivali & Uluslararası 2. El Film Festivali

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir