Anket: Sizce, Ekrem Gökkaya’nın Yeşilçamla ilgili anılarını yazdığı kitabın ismi ne olsun?

ekrem gokkaya plaket banner

Bir süredir Ekrem Gökkaya ile ilgili bazı paylaşımlara sitemizde yer veriyoruz. Yeşilçam üzerine anlattığı bazı anılarını derliyoruz o da sağolsun fırsat buldukça sorduğumuz sorulara cevap veriyor. Ancak bundan daha önemlisi Ekrem Gökkaya Yeşilçamda kamera önü ve arkasında yaşladıklarını kitaplaştırıyor.

Kitabı konusunda oldukça önemli bir yol kateden Ekrem Gökkaya Ağustos ayında şöyle çağrıda bulunmuştu:

ekrem gokkaya 56“KİTAP GELİYOR,YARIYI AŞTIM. BÜTÜN YEŞİLÇAM SEVERLERE RİCA EDİYORUM,PERDEDE GÖREMEDİĞİNİZ ,PERDE ARKASINDA GEÇEN HİKAYELERİ ANLATAN BİR KİTAP OLUYOR,BU HİKAYE KİTABINA DA SİZLERİN İSİM BULMANIZI İSTİYORUM.KATKILARINIZI ESİRGEMEZSİNİZ HERHALDE.. Lütfen dostlarınıza da iletin, beni tanıyan,arkadaş olan veya olmayan herkes isim belirtsin.Yine sizlerin en çok beğendiğiniz isim kitabın ismi olacak.Yalnız tüm hikayelerim,perdede hiç görmediğiniz ,çekim öncesi hazırlıklarımda ,çekim araalarında geçen mizah ağırlıklı olaylarla ,hayranlık duyduğunuz starların hiç duymadığınız özelliklerini de okuyacaksınız.Gülerken ağlayıp,ağlarken güleceksiniz ,bazı olaylara da “VAYYYY BÖYLEYMİŞ” diyeceksiniz. Yalnız şunu bilin ki,olaylarda hiç bir ilave hiç bir katkı yok,yaşananları size aynen fotoğraf çeker gibi yazıyla aksettireceğim. Yani resim kamerası değil, yazı kamerası olarak okuyacaksınız. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER…”

Bu çağrısı üzerine pek çok Yeşilçam Sever kitabı için isim önerisinde bulundu. Biz de Ekrem Gökkaya’nın kitabını  gözle bekliyoruz ve  böyle bir kitabın oluşumu sürecinde yer almaktan gurur duyduk. Elimziden ne gelir diye düşünürken Ekrem Gökkaya’ya kitabın ismi ile ilgili bir anket açmayı teklif ettik. Kendisi de bizi kırmadı ve kitabın ismini seçmesinde yardımcı olacağı bir ankete sıcak baktığını belirtti.

Anketimiz bir süre sitemizin sağ kolonunda yer alacak. Ekrem Gökkaya’nın kitabının ismini olarak belki %100 geçerli olmayacak ancak  belki de kitabın ismi bu ankette yere alan isimlerden birisi olacak.

Biz de israrla Sinematik yeşilçam okuyucularını Ekrem Gökkaya’nın kitabının ismi konusunda görüşlerini iletmeye davet ediyoruz. Siz de lütfen anketimizi oylayın.

Bu sebeple çoğunluğunu Ekrem Gökkaya nında eklediği kitap ismi önerileri ile 10 seçenekten oluşan bir anket hazırladık. 1den fazla Maksimum 3 kitap ismi seçebilirsiniz.

Uzun lafın kısası…

Sizce, Ekrem Gökkaya’nın Yeşilçamla ilgili anılarını yazdığı kitabın ismi ne olsun?

Ekrem gökkaya sinematik 005

2 thoughts on “Anket: Sizce, Ekrem Gökkaya’nın Yeşilçamla ilgili anılarını yazdığı kitabın ismi ne olsun?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir