Yeşilçam Arkeolojisi: Deniz Kitabevi geri dönüyor!!!!

tayfunla-narmanlc4b1Kadıköy Arkaoda’da yaptığımız 2 Sinematik Yeşilçam gecesine evsahipliği yapan namı diğer Dr Moog yani Deniz Pınar’ın D-Tone/Deniz Kitabevi uzun aradan sonra 30 Ekim’den itibaren tekrar açılıyor.

200411_1028911804547_430_nKoleksiyonerler, garip objeleri sevenler, Film müzikçiler, çizgiroman severler, fantastikçiler, kötü film sevrler, punk severler, lobi meraklıları, müzik severler! daha bür sürü şey severler… 90larda Atlas pasajında Metin’in dükkanı ile birlikte bir okul gibi alt üst sağ sol kültürümüzde yer etmiş, güzel müziklerin adamı yeniden tozlanmış hazinelerinin başına geçiyor.

Deniz Adresi de çok güzel anlatmış…
Adres: Serdar’ı Ekrem Caddesi, Dibek Sokak No: 3 Kat: 3 Galata/Beyoğlu
Adres tarifi: Galata Kulesi tarafından Serdar’ı Ekrem Caddesi’ne girin. Doğan Apartmanı’na gelmeden ilk sağa sapın. 10 metre sonra ilk sola sapın. 10-15 metre sonra Blogger’s Base’i geçince otoparktan sonra ilk sağa sapın. Bu sokağa girince tam karşınızda 50 metre kadar aşağıda sağ kolda 4 katlı apartmanın en üstünde kocaman “DA” yazısını göreceksiniz. Binaya girip, 3. kata çıkınca sağdaki ilk oda. Kolay bulamazsanız eğer,
Telefonum: 0 539 620 16 54
Sabah 10.00’dan Akşam 20.00’ye kadar açığız. Güzel havalarda kahve/çay eşliğinde üst kattaki deniz manzaralı terasımızın tadını çıkarmaya da beklerim.
D-Tone/Deniz Kitabevi’nin blogu:
http://dtonedenizkitabevi.wordpress.com/
Facebook sayfamız:
https://www.facebook.com/dtonedenizkitabevi

adres şeysi güven mendiden
adres şeysi güven mendiden

2 thoughts on “Yeşilçam Arkeolojisi: Deniz Kitabevi geri dönüyor!!!!

  1. Gençlik yıllarımızda okul çıkışı Deniz’in Tünel’deki Kitabevi’nde az zaman geçirmedik. Arşiv defterinden albümler seçip bir hafta sonra çekilmiş kasetleri alıp dinlemek en büyük zevkimizde. deniz ile yapılan müzik muhabbetleri de sahiden çok değerli ve öğreticiydi.

  2. 94 yılında katilleri ağlar radyo programını yaparken film afişleri dağıtırdık, deniz de bu konuda destek verdi bize ve afişler ondandı. Bugün eğer sinematik yeşilçama dönüşen bir sitemiz ve benim vurdulu kırdılı film sevdam varsa bunda denizin payı büyüktür. müzik konusuna girmiyorum bile
    kayboluruz 🙂 Utku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir