Halit Akçatepe’nin son sağlık durumu

page

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan ünlü sinema oyuncusu Halit Akçetepe’den iyi haberler geldi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Bülent Albayrak, Halit Akçatepe’nin genel durumunun iyi olduğunu belirterek, ilk gün “Bizimle iletişime girebiliyor. Tansiyon yüksekliğini bir an evvel gidermemiz gerekiyor. Hepimiz onların filmleriyle büyüdük. Çok hızlı şekilde iyileşeceğini umut ediyoruz. Yarın sabah durumu daha da netleşir” diye konuşmuştu.

Dün yapılan açıklamada: “Sinema Sanatçımız Sayın Mustafa Halit Akçatepe’nin bugün sabah itibari ile genel sağlık durumu stabil olup tansiyonu istenilen düzeye indirilmiştir. Hastamızın tetkikleri ve çeşitli branş uzmanlarımızca muayenesi yapılmakta olup tedavi ve izlem amaçlı yatışının devam edeceğini bilgilerinize sunarız” denildi.

Halit Akçatepe, 83’uncu İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında organize edılen “Sinema Burada Festivali”ne katılmak üzere geldiği İzmir’de rahatsızlanmıştı. Halit Akçatepe’nin sağlık durumunun hakkında doktorları tarafından açıklama yapıldı.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada tedavisinin sürdüğü belirtildi. Açıklamada, “Sinema sanatçımız Akçatepe’nin pazar sabah saatleri itibariyle sağlık durumu stabilliğini korumaktadır. Tansiyonu kontrol altına alınan sanatçımızın takip ve tedavisine devam edilmektedir” ifadeleri kullanıldı.

untitled1recovered4e17d68b

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir