Behçet Nacar yoğun bakımda

behcet-nacar-4Behçet Nacar yeniden hastaneye yoğun bakıma kaldırıldı. Tamer Yiğit‘in bize son ulaştırdığı bilgi şu: ” Çapada dahiliye servisinde durumu kötü şekerin yanına solunum yetmezliği eklenmiş”.  Şu an sanatçımızın şuuru sık sık kapanıyormuş ve Vadullah Taş‘tan aldığımız bilgilere göre durumu kritikleşmiş. Bize verilen bir diğer bilgi ise Zeytinburnu balıklı rum Hastanesi geriyatri bölümü a blok’ta yattığı. Daha fazla ve net bilgi elde ettiğimizde sizleri bilgilendireceğiz.

Bir de “sözde yeşilçam tutkunu” tarafından çekilen bazı hastane fotoğrafları var. Onları sitede yayınlamıyoruz çünkü haber içerikli de olsa acı içerisinde bir sanatçının kendi izni veya ailesinin izni olmadan yayınlanamsı ile hem fikir değiliz. İnsanalrın mahremi ve bazı hallerinin yayınlanması hem de halka malolmuş bir sanatçının bu şekilde görüntülenmesinin malzeme edilmesini de kınıyoruz.

Behçet Nacar yazın rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra durumu iyiye giderek eve taburcu olmuştu.

Temmuz ayında Behçet Nacar‘ı ziyaret eden Tamer Yiğit şunları yazmıştı:

Behçet Nacar‘ı bugün hastanede ziyaret ettim 2,5 saat yanında kaldım. Morali çok iyi olup herkese selamları var. yüksek şeker rahatsızlığı bulunan sanatçımız çapa tıp fakültesinde dahiliye servisinin 4. katında 407 numaralı odada kalmakta olup kendisine damadı refakat etmektedir.. Geçmiş olsun Behçet Baba, acil şifalar.”

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir