Hülya Avşar ‘dan yıllar sonra gelen açıklama!

Hülya Avşar berlin in berlin

Hülya Avşar ‘Berlin in Berlin’deki mastürbasyon sahnesi hakkında konuştu ve şaşırtmaya devam etti: “Şimdi olsa, yine yaparım. Kendimle, aldığım ödülle gurur duyuyorum”

Türk sinemasındaki en iyi filmler anketini değerlendiren Hülya Avşar k,msen,n kalb,n, kırmak istemyorum derken de bizleir şaşırttı… “Çok özel filmler var. Mesela ‘Susuz Yaz’, benim rol aldığım ‘Berlin in Berlin’, ‘Salkım Hanımın Taneleri’… Daha çok film var ama şimdi isimleri aklıma gelmiyor, kimsenin de kalbini kırmak istemiyorum” dedi.

Bu göürşmesinde projeleri hakkında: “Her zaman, her şey olabilir. Kafamda bir proje var, ileride paylaşacağım. Türkiye’de yapılmayan bir şey… ‘Berlin in Berlin’le de Türkiye’ye yurt dışından ilk defa ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü getirdim. Filmdeki mastürbasyon sahnesi çok büyütülmüştü. Bu sonuçta sinema, ben de oyuncuyum. Çekinmeden oynamıştım. Kendimle, o sahneyle, aldığım ödülle gurur duyuyorum. Şimdi olsa, yine aynı şeyi yaparım. Zaten Sinan Çetin’e ben teklif ettim, senaryoya eklendi o sahne.”

Yılalrdır kendisi hakkında en çok haber ve paylaşım yapılan “Berlin in Berlin” filmindeki mastürbasyon sahnesi yerine aslında filmin yönetmeni Sinan Çetin’in bir sevişme sahnesi çekmeyi planladığını söyleyen Avşar şöyle devam etti:

“Ben sevişme sahnesinde oynamamak için kıvranıyorum. Sonra düşündüm, gencecik kadın. Dul kalmış. “Mastürbasyon yapsın” dedim. Sinan hemen atladı. Ama ondan sonra da günlerce “nasıl çekilecek?” diye strese girdim. Ama en kolay çekilen sahne olduğunu söylesem inanır mısın?” Mastürbasyon sahnesi Herkes tarafından aslında takdir edilmesi gereken bir sahneydi, takdirde gördü. O sahneler çok gerçekçi ve sinamaya yansımamış birşey.”

Hülya Avşar’ın Mastürbasyon Sahnesi (Berlin in Berlin)

;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir