3. Fantasturka’nın programı belli oldu!

Ülkendeki festivallerden ne haber vardır? Yeşilçam’dan bile yükselen bir bahar vardır! Sadece festival deme festivallerden de öte bir Festival vardır!

Ankara Kısa Filmciler Derneği tarafından düzenlenen FANTASTURKA ‘Türk İşi Fantastik Filmler Festivali’  Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteği ile 12- 14 Aralık 2014 İstanbul- Kadıköy Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde, 18- 21 Aralık 2014 Ankara- Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde başlıyor!

‘Festival Programı Belli Oldu!’

Festival programı her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden farklı etkinliklerle dolu olacak. Festival programında; ‘Dünya’nın en kötü filmi’, ‘Bu film olmamış’, ‘Oyunculuk yerlerde’, ‘Bu adam mı film çekmiş?’, ‘Bu adam mı oynamış?’  denilen; ancak yaptıkları filmlerle dünya sinema tarihinde birçok ilki gerçekleştirmiş Fantastik Türk Sinemasının kahramanları, yönetmenleri, yapımcıları, özel sergileri ve muhteşem söyleşileri yer alacak. Festival gösterimleri; İstanbul’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Ankara’da ise Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Drakula İstanbul’da, Yılmayan Şeytan, Ölüler Konuşmaz Ki, Dünyayı Kurtaran Adam, Çeko, Şeytan (The Turkish Exorcist), Vahşi Kan, Ölümün Nefesi, Tarkan Altın Madalyon, Zagor: Kara Bela, Sihirbazlar Kralı Mandrake Killing’in Peşinde ve 2014 yapımı Dabbe Zehr-i Cin gösterim programında yer alan filmler. Film gösterimlerinden sonra ise festival özel söyleşilerle devam edecek.

Detaylı festival programı ektedir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla,

————————————————

Festival Basın Koordinatörü

Duygu Gür

———————————-

İSTANBUL PROGRAMI:

Fantasturka İstanbul

 

ANKARA PROGRAMI:

Fantasturka Ankara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir