Demir Atlı Gringo Çekimlerinden yeni Fotoğraflar

banner demir atli gringo

Hasan Karcı‘nın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Cengiz Güçlü ve Senem Ülker’in yer aldığı, Demir Atlı Gringo isminde yeni bir Türk işi kovboy film çektiğini Sinematik Yeşilçam’dan duyurmuştuk.

Geniş kadrosunda Sinan Bengier (tek göz mask), Gökberk Demirci (Django), Güray Kip (Zapatos), Muhlis Asan (zaptos), Seda Kızıltoprak‘ın da rol aldığı filmin kadrosuna usta oyuncu Erol Tezener Kordebes rolü ile dahil olmuş. Tuz Gölü , Konya Ovası ve pek çok spaghetti western filmine ev sahipliği yapan İspanya’nın güneyindeki  Almeri Tabernas‘ta yapılan çekimler tamamlandıktan sonar ekimlerin artık iyice sonuna gelindiği filmden bazı set fotoğrafları yayınlandı biz de bunları sizlerle paylaşmak istedik.

Filmin kamera arkasından…
demir atli gringo 02 demir atli gringo 03 demir atli gringo 21

Filmden sahneler:
demir atli gringo 08

demir atli gringo 12demir atli gringo 05demir atli gringo 30

filmden-sahne900

demir atli gringo 01

 Çekimlerde Hasan Karcı ve ekibi

demir atli gringo 29 demir atli gringo 20 demir atli gringo 26 demir atli gringo 18

11202100_593304177439013_2861452473923651777_n

demir atli gringo 09

demir atli gringo 31 demir atli gringo 32 demir atli gringo 33

 

Filmin Konusu:

Demir Atlı Gringo, bir kasabanın şerifidir. Görevi icabı kasabadan ve evinden uzaktadır. Bu arada Tekgöz Maske, Django ve Meksikalı şef Zapatoz ile anlaşarak işçilere para taşıyan posta arabasını soymaya karar verirler. Bu üçlü, adamları ile posta arabasına pusu kurar ve tüm paraları alırlar. Çaldıkları paraları saklamak için şerifin evini seçerler. paraları kutulara koyarak şerifin evine doğru yola çıkarlar. Demir atlı gringonun karısını ve 3 kızını da öldürürler. paraları şerifin evine saklayan Tekgöz maske ve diğerleri ortadan kaybolur. ailesinin öldürüldüğünü duyan Demir Atlı Gringo Şerif tekgöz maskenin peşine düşer ve olaylar başlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir