Gerçekleşmeyen Projeler 2 : Cüneyt Arkın – Kadir İnanır

cuneyt arkin kadir inanir 3

Rahmetli Ômer Kavur yazar Selim İleri‘nin Göl adlı öyküsünü sinemaya uyarlayacaktır. Hikayenin üç karakteri için düşùndüğü isimler; Türkan Şoray, Cüneyt Arkın ve Kadir İnanır‘dır. Hatta Ses dergisinin yukardaki fotolu haberinde Ömer Kavur bu film icin iki aktörle sözleşme bile imzaladılar diye yazılmıştır. Aşağıda eklediğimiz ses dergşsş nüshasındaki gibi “Vazgeçerseniz iki elimiz yakanızda, hesap sorarız” gibi başlıklar atmışlardı ama sonra neler oldu bilinmez Ömer Kavur bu kadrodan vazgeçer. Hatta Selim İleri Murat Ağa rolü için Cüneyt Arkın‘da ısrar etse de geri dönmez kararından.

omer kavur gol 43Ömer Kavur filmi yeni bir kadro ile çeker. Müjde Ar, Hakan Balamir, Talat Bulut, Göl filminde bir araya gelir.

Cüneyt Arkın – Kadir İnanır

Kadir İnanır ve Cüneyt Arkın ilk kez birlikte oynamaya bu kadar yaklaşmışken neden vazgeçtiler bilinmez ama şu bir gerçek Yeşilçam tutkunları onları birarada görmek isteselerde bu bir hayal gibi gözükmektedir.

Bence ikisi artık bir proje de birlikte olmalı. Cüneyt Arkın‘ın yaşından ve rahatsızlığından dolayı biraz zor gerçekleşir ama yine de onları karşı karşıya izlemek isterim. İki can düşmanını veya iki kardeşi veya bir hakim ile bir mahkumu oyanayabilirler. Şu an ki sağlık durumları düşünüldüğünde bir hasta ile ona umut veren doktoru birlikte oynayabilirler. Tabi benim aklıma gelen hikayeler bunlar. Bakalım bu hayal ötesi proje gerçekleşir mi?

Sinematik Yeşilçam için yazan: Sedat Akkurt

cuneyt arkin kadir inanir 6

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir