Nuri Alço, Hollywood yıldızı Mischa Barton’la

nuri-alco-mischa-barton

Adana Altın Koza Film Festivali’nin açılışına katılan sevilen gençlik dizisi ‘O.C’nin yıldızı Mischa Barton, Yeşilçam’ın efsane karakter oyuncusu Nuri Alço ile ‘gazozlu’ poz verdi!

Festivalin açılış resepsiyonunda yaşanan bu ‘gazoz’ şakasını yarışmadaki ‘İçimdeki Balık’ filminin yapımcısı Banu Alagöz ile yapımcı Baran Seyhan planladı. Seyhan, önce popüler gençlik dizisi ‘O.C.’nin yıldızı Mischa Barton’ın yanına gitti ve Nuri Alço’yu işaret ederek “Nuri bey Türkiye’de çok popüler bir oyuncu ve sizinle fotoğraf çektirmek istiyor” dedi. Barton bu teklifi hemen kabul etti. Seyhan bu kez Nuri Alço’nun yanına giderek Mischa Barton’ı gösterdi ve “Mischa hanım çok popüler bir Hollywood oyuncusu ve sizin hayranınız. Sizinle fotoğraf çektirmeyi çok istiyor” dedi. Alço da bu teklifi “Hay hay” diyerek hemen kabul etti. Tabi bu arada Barton’un eline ‘gazoz’ bardağı tutuşturmak gibi detaylar da ihmal edilmedi ve ortaya bu unutulmaz kareler çıktı.

Baran Seyhan daha sonra bu efsane fotoğrafı Instagram hesabından (baran_seyhan) “Mischa Barton, Nuri Alço ile ve elinde gazoz…” notuyla paylaştı.

Mischa Barton Nuri Alço ile

Mischa Barton, Nuri Alço ile

26018908

Altın Koza komitesinin ‘uluslararası konuk’ kontenjanından Mischa Barton’u getirmesi, Barton’un da en ufak bir fikri olmadığı festival için kalkıp Adana’ya gelmesi kulağa başlı başına bir fıkra gelebilir, doğrudur. İşin aslı şu(ymuş): Festivallere ‘uluslararası ünlü’ taşımaktan sorumlu menajer/ ‘booking’ insanı Cassandra Gava, Altın Koza’ya giderken “Yanımda arkadaşımı da getirebilir miyim?” diye soruyor, ‘arkadaşı’ da tesadüfen Mischa çıkıyor! Tüm o “evine haciz geldi/nakit için alakasız davetlere gidiyor” dedikodularının aslı astarı yokmuş, Altın Koza için de beş kuruş almamış, kayıtlara geçirelim.” (Adana Haber Portalından…)

Mischa-3-mischa-barton-16624430-1920-1200

Amerikalı güzel Mischa Barton

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir