Fatma Girik Memduh Ün anısına pide ve ayran dağıttı

Fatma-Girik

MUĞLA – Sinema sanatçısı Fatma Girik, Bodrum ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden hayat arkadaşı Yeşilçam yönetmeni Memduh Ün’ün ölümünün 52. gününde, cami önünde vatandaşlara pide ve ayran dağıttı.

Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Adliye cami önünde vatandaşlara yiyecek ikram eden Girik’in oldukça üzgün olduğu gözlendi.

Gazetecilere açıklama yapan Girik, Ün’ün ölümünden 52 gün geçtiğini belirterek bu durumun kendisi için hiç kolay olmadığını söyledi.

Girik, “Hayat devam ediyor. Yokluğunu her gün hissediyorum. Mezarlığına her gün giderek çiçeğini yeniliyorum. Çiçek hazırlatıyorum, mezarına bırakıyorum. Çok fazla dua bilmesem de hayır yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra da ölüm yıl dönümünde mevlit okutmayı düşünüyorum” dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlardan Aslı Şerbetçioğlu Güneri ise Memduh Ün’ün ölümünün kendilerini çok üzdüğünü kaydetti. Dağıtılan 200 pide ve ayranları alanlar, Girik’e birkez daha başsağlığı diledi.

Memduh Ün fatma-girik

Güneri, “Fatma Girik de Memduh Ün de çok sevdiğimiz insanlar. İkisi de saygıdeğer insanlar. Memduh Ün’e Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Etkinlik sonuna kadar meydanda kalan Girik, vatandaşların başsağlığı dileklerini de kabul etti.

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde uzun bir süre yaşamını sürdüren ünlü Yeşilçam yönetmenlerinden Memduh Ün, 16 Ekim’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Ün’ün hayat arkadaşı Fatma Girik de, Memduh Ün’ün ölümünün 7’nci, 40’ıncı günlerinde  Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Adliye cami önünde çeşitli ikramlarda bulunmuştu.

fatma-girikten-un-icin-pide-hayri-102779

Sinema sanatçısı Girik, yönetmen Memduh Ün’ün ölümünün 52’nci gününde, vatandaşlara pide ayran dağıttı

Sanatçı geçen yıl da  lokma döktürüp dağıtmıştı. Bodrum Belediye Meydanı’nda dağıtılan lokmadan alanlar Girik’e başsağlığı dileyip  ünlü sanatçı ile fotoğraf çektirdi. Fatma Girik, lokma almaya gelen özellikle öğrencilerle sohbet etmiş ve acısını paylaşmışlardı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir