İhsan Gedik artık çocukların baloncu amcası

Türk filmlerinde "kötü adam"ı oynayan İhsan Gedik'in arkadaşları ile kurduğu tiyatro grubu, Amasya'da çocuklar için gösteri sundu  ( Murat Demirci - Anadolu Ajansı )
Türk filmlerinde “kötü adam”ı oynayan İhsan Gedik’in arkadaşları ile kurduğu tiyatro grubu, Amasya’da çocuklar için gösteri sundu ( Murat Demirci – Anadolu Ajansı )

Birçok filmde “kötü adam” karakterini canlandıran İhsan Gedik, iki arkadaşıyla birlikte sahne aldığı bir çocuk tiyatrosunda “baloncu amca” rolünü oynuyor

Gedik: “İki çocuğum var, eğitimlerini tamamladılar. Biraz borcum var, bunu ödemeye çalışıyorum” – “Seyircimiz beni kötü imajlı tanıyor. Asıyoruz, vuruyoruz, kaçırıyoruz ancak aslımız o değil”

ÇANAKKALE (AA) – BÜLENT ERSÖZ – Yeşilçam’da Ertem Eğilmez, Metin Erksan, Kunt Tulgar, Ali Özgentürk gibi yönetmenlerin yaklaşık 600 filminde “kötü adam” karakterini canlandıran İhsan Gedik, bir çocuk tiyatrosunda “baloncu amca” rolünü oynuyor.

Eceabat ilçesine gelen Gedik ve iki arkadaşı, kurdukları tiyatro grubunun turnesi kapsamında Emniyet Amirliği ve bir firmanın sponsorluğunda Opet Tarihe Saygı Ortaokulunda “Renkli Dünyalar” adlı oyunu sahneledi.
Gedik, oyunun ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk sinemasına 55 yıl hizmet ettiğini söyledi.

İhsan Gedik
Yeni neslin, film projelerinde kendisi gibi eski Yeşilçam oyuncularına pek yer vermemesinden yakınan Gedik, “Böyle olunca eğitim kökenli iki arkadaşımla çocuk tiyatrosu yapmaya karar verdik. Bu tiyatro sayesinde geçimimizi sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
Gedik, “baloncu amca” rolüyle bulunduğu oyunda temel hedeflerinin, çocuklarda okuma bilincini pekiştirmek olduğunu anlattı.
Sihrin bir göz aldatmacasından ibaret olduğunu çocuklara göstermeye çalıştıklarını vurgulayan Gedik, “İki çocuğum var, eğitimlerini tamamladılar. Biraz borcum var, bunu ödemeye çalışıyorum. Seyircimiz beni kötü imajlı tanıyor. Asıyoruz, vuruyoruz, kaçırıyoruz ancak aslımız o değil. Ben bir aile reisiyim. Sanatımızı icra ederken bu tür hareketleri yapıyoruz, daha doğrusu idare ediyoruz” diye konuştu.

İhsan Gedik baloncu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir