Film Karelerinde Yeşilçam 115

Çoğu sinemasever bu sabaha karşı açıklanan oscar sonuçları ile ilgileniyor, yazıyor çiziyor. Biz de ise en uzun soluklu paylaşım serimiz olan Film Karelerinde Yeşilçam tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta Muhammed Soysal‘ın filmlerden yakaladığı 8 adet kare var. Karelerin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlk karemiz 1976 Yapımı Deli Şahin – Jenerikten anlaşıldığı gibi yakın zamanda kaybettiğimiz güzel oyuncu Oya Aydoğanın ilk filmi olduğunun kanıtı.

1972 Yapımı Mahkum Filmi- Kahraman Kral – Hale Soygazi –Cüneyt Arkın

1972 Yapımı Çöl Kartalı – Muhteşem ikili Süleyman Turan ve Cüneyt Arkın

Film Wang Yu

1975 Yapımı Aptal Şampiyon –  Wang-çu ve menajerleri Zeki Alpman – Şener Şen- Müjdat Gezen

1974 Ayrı Dünyalar – Cüneyt Arkın – Bu arada bu sahnede çalan çok güzel bir müzik var adı: Raymond lefevre –Lullaby

Tarkan Viking Kanı 1971- Seher Şeniz – Bu sahnede ise Tarkan’ın kurt’u Seher Şenizi kuyuya yılanların arasına düşürüyor ama set ekibinin ellerini görüyoruz. Bu da bir film hatası.

Kibar Feyzo 1978 – Kemal Sunal meşhur sahnede gülerken


Son Karemiz Meraklı Köfteci – Dinçer Çekmez – Sümer Tilmaç – Şevket Altuğ – Cevdet Arıkan – Ali şen – İhsan Yüce.

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Film Karelerinde Yeşilçam 115

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir