Coşkun Göğen’e Geçmiş Olsun

Antalya’da, kalp damarlarının tıkalı olması nedeniyle anjiyo olan ‘Tecavüzcü Coşkun’ lakaplı sinema sanatçısı Coşkun Göğen, yarın aort anevrizması (genişlemesi) nedeniyle ameliyat olacak. Göğen, “Bu riskli bir şey. Ama doktorum bana moral veriyor. Yaş 73 yani, hayırlısı olsun” dedi.

Tanıtımını yapmak için gittiği Antalya’daki özel bir hastanede check-up yaptıran sinema sanatçısı Coşkun Göğen’in kalp damarlarının tıkalı olduğu tespit edildi. Anjiyo olan Göğen’e, doktorlar bu kez de aort anevrizması teşhisi koyarak ameliyat olması gerektiğini söyledi. Doktorların önerisini dikkate alan sanatçı, yarın ameliyat masasına yatacak. Doktorun ameliyat olmasını önerdiğinde paniklediğini belirten Coşkun Göğen, “Başka bir doktora daha muayene olduktan sonra ameliyat olmayı kabul ettim” dedi.

Coşkun Göğen

AMELİYAT 6 SAAT SÜRECEK

Bu ameliyatın hiç hesapta olmadığını vurgulayan Coşkun Göğen, “Kalbe giden en büyük damar olan aortta şişme olmuş. Yarın 6 saate yakın sürecek bir ameliyata gireceğim. Allah yolumuzu açık etsin. Bu riskli bir şey. Ama doktorum bana moral veriyor. Yaş 73 yani, hayırlısı olsun. Kendimi doktorlara emanet edeceğim” dedi.

Emektar oyuncuyu sanatçı arkadaşları da hastanede yalnız bırakmıyor. Sanatçı dostları Peker Açıkalın, Engin Evin, kaleci Yaşar, Kartal Kaan, Coşkun Göğen’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Antalya’da yaşayan bir dönemin ünlü pop sanatçısı Engin Evin, “Önce anjiyo oldu. Ancak doktorlar bir tanı daha koydu. Yarın ameliyat olacak. Panik olacak bir durum yok” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir