Yeni Şener Şen Filmi Yol Ayrımı ‘nın Afişi Yayınlandı

Bir süreden beklediğimiz Yol Ayrımı filminin afişi yayınlandı. Bir süre filmde Cem Yılmaz‘ın da oynayacağı konuşulmuştu. Ancak “Arif V 216″yı çekmekte olan Cem Yılmaz‘ın filmde konuk oyuncu olma ihtimali belki vardır ama afişte ismine rastlayamadık. Ayrıca filmle ilgili bazı görseller mayıs ayında yayınlanmıştı.

Afiş ile birlikte bu görseller arasında ilginç bir durum gözümüze çarptı. Afişte kullanılan renkler gülümseyen Şener Şen‘e rağmen filmin biraz karanlık olduğu intibasını uyandırıyor. Ayrıca altta verdiğimiz görselde de oyuncuların ciddiyeti ile en altta filmden karelerde yer alan ve herkesin güldüğü renkli görseller farklılık gösteriyor. Yavuz Turgul ve Şener Şen ters köşe yapmayı severler…

Yol Ayrımı

Usta oyuncu Şener Şen uzun bir aradan sonra Yol Ayrımı filmiyle tekrara beyaz perdeye dönüyor olması bizleri sevindirdi. Film 10 Kasım’da sinemaseverlerin karşısına çıkacakmış.

Çekimleri mayıs ayında başlanan filmde,  bir holding patronu karakterine hayat veren usta oyuncuya, Yol Ayrımı filminde Nihal Yalçın, Mert Fırat , Rutkay Aziz, Çiğdem Selışık Onat, Tilbe Saran, Ruhsar Öcal, Defne Kayalar ve Şerif Erol eşlik edecek.

Filmin yönetmenini tahmin etmek zor değil: Yavuz TurgulEşkiya, Av Mevsimi, Gönül Yarası, Züğürt Ağa ve daha birçok efsanevi filme yönetmenlik ve senaristlik yapmış Yavuz Turgul, Şener Şen ile yoluna devam ediyor…

YOL AYRIMI FİLM KONUSU
Basından aldığımız konu şöyle yazılmış: “Duygusuz ve acımasız iş adamı Mazhar Kozanlı’nın, geçirdiği bir trafik kazası sonucu ölümden dönmesiyle kendi iç dünyasında yaşadığı hesaplaşma konu ediliyor.

Geleceğiyle ilgili kararlar vermeye başlayan Mazhar; annesini, eşini ve öz evlatlarını karşısına almak uğruna geçmişiyle yüzleşiyor. Tam da burada yol ikiye ayrılıyor ve Mazhar, herkesin hayatını değiştirecek yolu tercih ediyor.”

Bu sefer farklı bir içerik ve konu ile karşımıza çıkacak ikilinin daha fazla film çekmesi bizim Şener Şen’i filmlerde izlememizin tek şansı. 7 yıl beklemeyelim ama…

Filmden yayınlanan bazı görseller:

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir