UYARI! Şener Şen Resmi Sosyal Hesapları Sahteymiş!

24 Kasım tarihinde Şener Şen‘in en sonunda Sosyal Medya’ya katıldığını müjdelemiştik. Arada yapılan bazı paylaşımları görünce hayal kırıklığına uğramıştık ancak birinci ağızdan haberleirn yollandığını düşünüyorduk. Biliyorsunuz Internet, dezenformasyon açısından çok tehlikeli bir yer haline geldi. Çok dikkatli olmak yetmiyor bazen. Haberi paylaşmadan evvel bir süre beklememize rağmen ve pek çok önemli haber sitesinde haberin yer aldığını gördükten sonra paylaşmamıza rağmen bu sosyal medya hesaplarının sahte olduğu ve hatta konunun mahkemeye iletildiği haberini aldık. Uyarısı için Cem Şeftalicioğlu‘na teşekkür ederiz.

Hürriyetin Medya Tava’dan derlediği haberini aynen paylaşıyoruz:

Usta oyuncu adına açılan sahte sosyal medya hesabını adresini kullanarak eylül ayından beri insanları dolandıran kişiden şikayetçi oldu. Ünlü sanatçının, adına açılan hesabı kullanan kişinin takipçilerini beraber film izlemeye çağırdığını öğrenince soluğu savcılıkta aldığı belirtildi.

Uyarılara rağmen kullanılmaya devam edilen hesabın kapatılmasını isteyen Şen, yakın çevresinden de adına açılan hesabın sahte olduğunun duyurulmasını istedi.

Şener Şen

Profilinde “Şener Şen resmi hesabıdır” yazan, ayrıca facebook ve instagram’da açtığı diğer sahte hesapları da tanıtan kişinin, 12 bin takipçisinin olması ise dikkat çekti.

Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz da, dün gece sosyal medya sayfasından “Hanımlar beyler, Şener abinin Twitter hesabı yok. Açılan sahte hesaptır” duyurusunu yaptı. (MedyaTava)

Daha önce paylaştığımız haberi sildik. Şener Şen’in resmi sosyal medya hesapları olduğu haberini paylaştığımız için tüm okuyucularımızdan ve sanatçımızdan özür diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir