Altın Fırçalı Adam Sloganını Arıyor!!!

Altın Fırçalı Adam

Ülkemizin değerli illüstratör ve kapak çizerlerinden Aslan Şükür için hazırlanan Altın Fırçalı Adam belgeselinin son çekimleri 25 Şubat Pazar 2018’de tamamlandı. Hakan Tunga Kalkan ve Fatih Yürür‘ün üzerine titrediklerin belgeseli izlemek için merak bekliyoruz.  #AslanŞükürBelgeseli #AltınFırçalıAdam #AslanŞükür #ÇizgiRoman

Kahramanlar Sinemada sitesinin hayata geçirdiği proje Altın Fırçalı Adam üzerine önümüzdeki haftalarda 94.9 Açık Radyo’da yayınlanan Yeşilçam Arkeolojisi radyo programında Aslan Şükür’ün katılımı ile bir program yapacağız.

Çekimleri biten Altın Fırçalı Adam için şimdi tanıtım zamanı. Kahramanlar Sinemada sitesindeki haberi sizlerle paylaşıyoruz:

Sevgili Çizgi Roman Severler,

Aslan Şükür belgeselimiz “Altın Fırçalı Adam”ın sloganını siz bulmak ister misiniz?

Belgesel sürecinde çok sayıda kişiden aldığımız desteği bir adım daha ileriye götürerek, belgeselin sloganının da Aslan Şükür ve çizgi roman severler tarafından bulunmasına karar verdik. Ayrıca belgeselin sloganını bulan kişiye de belgeselin afişi Aslan Şükür imzalı olarak hediye edilecek! 

Altın Fırçalı AdamBunun için yapmanız gereken:

  • Facebook veya Twitter’da aşağıdaki şekilde paylaşımda bulunmanız:

“SLOGANINIZ YAZACAK”  BU HABERİN LİNKİ YER ALACAK #AltınFırçalıAdam #AslanŞükürBelgeseli #AslanŞükür #ÇizgiRoman

(Önce sloganınızı yazıp, bu haberin linkini ekleyip, yukarıda belirtilen 4 etiketi yazınız. Lütfen format dışına çıkmayınız)

Altın Fırçalı Adam sloganı için 1 Nisan 2018 günü son katılım günüdür.

Daha sonra Facebook ve Twitter’dan etiketleri aratarak sloganları değerlendireceğiz.

Şimdiden hayal gücünüzü çalıştırmaya başlayın!!!

Altın Fırçalı Adam

  • For foreign comic book lovers a summary of what’s going on. A documentary Altın Fırçalı Adam (The Man with Golden Brush) about a comic book cover artist (Aslan Şükür-google it to see his masterpieces) is under production and in that documentary comic book fans’ photos and videos will be used. In order to make photos look fancy, reading a comic book with a comic book character thsirt (in a comic book store or in front of your collection) or carrying a tool that matches with a comic book character may help you. Mail or wetransfer your contribution… ([email protected]) Be a part of that memory…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir