Film Karelerinde Yeşilçam 128

Bu haftaki Film Karelerinde Yeşilçam paylaşımımızda Utku Uluer ve Adnan Yarar’ın yakaladığı 7 kareye yer vereceğiz. Filmler hakındaki bilgileri altlarında okuyabilirsiniz…   Karelerin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Del, Deli Küpeli filminden. Çukurovalı Çengi Afet rolüyle Fatoş Sezer… (Adnan Yarar)

Hınç (1976) Cüneyt Arkın ile Yavuz Selekman. Ömer ile arkadaş olan Kemal’i bekleyen büyük bir tehlike vardır…

Mine Mutlu ve Ali Poyrazoğlu… Seks komedi filmlerimizden Çilli Yavrum Çilli filminden bir rüya sahnesi.

Zavallılar filminde Küçük Emrah‘ın kötü yola düşen annesi rolündeki Oya Aydoğan‘ı kötü yola düşürme çabaları içerisindeki Eray Özbal ve gülümsemesi

Ve film icabı kötü yola düşmeden az evvel Oya Aydoğan‘ın saf bakışları

Film Karelerinde Yeşilçam Eray Özbal ve oya aydoğan

Ve Eray Özbal amacına ulaşır. Burada Eray’ın bakışları ve romatizminden ödün vermeyen el ele tutuşma detayına ilginzi çekmek isteriz… Oya Aydoğan ise hala durumun farkında değildir… Bu görsel bir 80’ler klasiği değildir de nedir?

Bitirim Kardeşler (1972) Kadir İnanır ve Kartal Tibet… İkiside arap kıyafetiyle Kadir İnanır kafaya bir şişe şarabı dikmiş.. 2018 yılında arapları böyle gösterebilir miyiz biz dizi de? Bir filmde?

Talihli Amele filminden.. Dönemin belkide en cüretkar seks yıldızı Zerrin Doğan ve İlyas Salman

Şekerpare Filminde iyi bir ikili oluşturan İlyas Salman ve Şevket Altuğ (Adnan Yarar)

Film Karelerinde Yeşilçam 128

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir