Kasım ayında vizyona girecek yerli filmler

Ecinni
Mehmet Sağlam’ın yazıp yönettiği Ecinni, çocukluğunda kız kardeşinin ortadan kaybolmasının akabinde cinlerle iletişime geçmeye başlayan Kadir ile arkadaşlarının belgesel çekimi için gittikleri köyde yaşadıklarını anlatıyor.

Dünya Hali
Murat Dalkılıç ile Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı Dünya Hali, animatörlük yapan iyi niyetli Serdar ile idealist bir gazeteci olan Gizem’in hikâyesini anlatıyor.

İyi Oyun
Umut Aral’ın yönetmenliğini üstlendiği İyi Oyun, kendini bir anda profesyonel video oyun dünyası içerisinde bulan Cenk’in hikâyesini anlatırken filmin başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ve Kerem Bürsin gibi isimler yer alıyor.

Çakallarla Dans 5
Serinin önceki filmlerinde olduğu gibi Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda oturduğu Çakallarla Dans 5, yolları ayrı düşen ekibin Kayınço Gökhan’ın 17 yaşında bir kızının olduğu ortaya çıkmasıyla başından geçenleri anlatıyor.

Batlır
Stare Yıldırım’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Batlır, fiziki farklılıkları olan Batlır’ın ameliyat olmak için bilgi yarışmasına katılmasını ve akabinde dünyanın en yalnız balinası olarak bilinen 52 Hertz’in kendisine eşlik etmesini konu ediniyor.

Bekarlığa Feda
Ali Burak Ceylan, Melis Tüzüngüç, Yağmur Ün, Ayşe Tunaboylu ve Nurseli İdiz gibi isimlerin yer aldığı Bekarlığa Feda, kızının evlenmesini engellemeye çalışan bir babanın maceralarını anlatıyor.

İstasyon
Kadir Genç ve Volkan Adıyaman’ın yönettiği İstasyon, kızını öldürenlerden intikam almaya çalışan Hira’nın hikâyesini anlatıyor.

Cin Tepesi
Cin Tepesi, paranormal olayları araştıran Youtube kanalı Bilinmeyen’in Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen’den oluşan ekibinin, yerel halkın Cin Tepesi adını verdiği bir köyde cin görüntülemeye çalışmasını konu ediniyor.

Çift’lik Bank: Tosun Firarda
İsmail Hakkı Koç’un yönettiği Çift’lik Bank: Tosun Firarda, bir dönem ülke gündemini meşgul eden Çiftlik Bank dolandırıcılık hikâyesinden esinleniyor.

Her Şey Seninle Güzel
Romantik komedi türündeki Her Şey Seninle Güzel’in başrollerinde Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum yer alırken filmin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor.

Koyver Gitsin
Kemal Danacı’nın yönetmenliğini üstlendiği Koyver Gitsin, evlenebilmek için gerekli parayı bulmaya çalışan Samet ve bu macerada ona yardımcı olan Ferhat’ın hikâyesini konu ediniyor.

Bizi Hatırla
Çağan Irmak’ın yeni filmi Bizi Hatırla, uzun yıllardır ailesini ihmal eden ve babasının hastalığı sonucunda onunla yakından ilgilenmek zorunda kalan Kaan’ın hikâyesinden bir baba-oğul portresi çiziyor. Tolga Tekin ve Altan Erkekli’nin baba oğula hayat vereceği filmin kadrosunda Özge Özberk, Binnur Kaya ve Sumru Yavrucuk gibi isimler yer alıyor.

Deliler
Osman Kaya’nın yönetmenliğini üstlendiği Deliler, II. Mehmet’in Eflak Voyvodası Vlad Tepeş’in zulümlerine bir son vermek için gönderdiği Deliler Birliği’nin hikâyesini anlatıyor.

Şahıs 46
Çağatay Düz ve Ege Demirbüken’in yazıp yönettiği Şahıs 46, çıktıkları yolda ıssız bir yerde arabalarının bozulmasıyla yakındaki bir evin sahibinden yardım talep eden bir grup gencin hikâyesini konu ediniyor.

Borç
Vuslat Saraçoğlu’nun 2018 İstanbul Film Festivali’nde Altın Lale’ye layık görülen filmi Borç, rahatsızlanan yan komşuları Huriye’nin bakımını üstlenen Tufan’ın hikâyesini ele alıyor.

Hedefim Sensin
Mesleği çiğköftecilik olan Zekeriya’nın iki mafya arasında büyük bir husumete sebep olması ve mafya arasındaki çatışmanın akabinde adaya kaçmasıyla burada yaşadığı hem aşk hem de tehlike dolu macerayı konu edinen Hedefim Sensin’in ana karakteri Zekeriya’ya Ata Demirer hayat verirken filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor.

Kasım ayında vizyona girecek yerli filmler

kaynak:boxofficetürkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir