18 Kasım Levent Çakır Söyleşisi (CKM – 12:00)

Levent Çakır

17-18 Kasım 2018 tarihlerinde Caddebostan Kültür Merkezinde Çizgi Romanı Yaşatanlar Orijinal Çizimler Sergisi düzenleniyor. Sergiyi ve Etkinlikleri düzenleyense çizgi roman faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kurulan Çizgi Roman Okurları Derneği. Orijinal çizimler de derneğin başkanı Önder Çakı’nın koleksiyonundan derlenmiş.

İkinci defa böyle bir organizasyona imza atacak Çizgi Roman Okurları Derneği dolu dolu bir program hazırlamış. Türk Çizgi roman dünyası ile ilgili söyleşiler, Film gösterileri ve orijinal çizim ve afiş sergisi bizleri bekliyor.

Sinematik Yeşilçam olarak bizlerde bu etkinliğe bir katkıda bulunuyoruz. 18 Kasım Pazar günü Çizgi Roman Okurları Derneği ve Sinematik Yeşilçam olarak değerli oyuncu Levent Çakır‘ı konuk edeceğiz. Saat 12:00’de başlayacak söyleşide 1973 yılı yapımı Yarasa Adam Betmen Filmi üzerine ve canlandırdığı çizgi roman kahramanları üzerine Levent Çakır ile sohbet edeceğiz. Bu söyleşinin moderatörü ise sitemizin editörü Utku Uluer olacak.

Ayrıca Levent Çakır ‘ın yanısıra Türk Çizgi roman dünyasının büyük ustaları (Suat Yalaz, Abdullah Turhan, Ömer Muz, Ergün Gündüz, Arslan Şükür, Kudret Sabancı) ile söyleşiler, ”film gösterileri” ve “orijinal çizim” ve “çizgi romandan sinemaya afiş sergisi” sizleri bekliyor.

Etkinlikte ayrıca uzunca bir süredir titizlikle hazırlanmakta olan Profesör Çizgi Roman Kültürü Dergisi lansmanı da gerçekleştirilecektir. Bu dergi Çizgi Roman Okurları Derneği üyelerine ücretsiz bir yayın olacak. Ayrıca derginin kapağını Aslan Şükür’ün çizdiğini de hatırlatalım. Tüm çizgi roman sever dostlarımızı ve sinemaseverleri etkinliğimize bekliyoruz.

Tüm girişler ücretsizdir…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir