BluTV, Behzat Ç.’nin İkinci Sezonunu Onayladı

Behzat Ç

Uzun bir aranın ardından BluTV özel yapımı olarak geri dönen efsane dizi Behzat Ç.’nin birinci sezonu 19 Eylül’de yayınlanan sezon finaliyle sona erdi. BluTV yaptığı açıklamada, ikinci sezonun çekimlerinin başlayacağını ve dizi sürelerinin 60 dakikaya çıkacağını söyledi.

Eylül 2010’da yayın hayatına başlayan ve her geçen gün bir efsane haline gelerek büyük bir izleyici kitlesine sahip dizi Behzat Ç., 6 yıl önce yayın hayatına son vermişti. Aradan geçen 6 yılın ardından BluTV özel yapımı olarak geri dönüş yapan Behzat Ç., izleyicilerde tekrardan büyük bir heyecan oluşturdu.

Emrah Serbes’in romanından uyarlanan, senaristliğini Ercan Mehmet Erdem’in yaptığı ve Serdar Akar’ın çektiği dizinin dokuz bölümlük yeni sezonunun sezon finali BluTV’de yayınlandı. İkinci sezonun geleceği ile ilgili net bir şey yokken BluTV, bugün yaptığı açıklamada 2. sezon çekimlerinin başlayacağını ve yeni sezonun da BluTV’de gösterime gireceğini söyledi.

Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Belçim Bilgin, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik’den oluşan güçlü kadrosuyla geri dönüş yapan dizinin ilk sezonu oldukça başarılı oldu.

BluTV, Behzat Ç.’nin 9. bölümü için resmi YouTube kanalı üzerinden bir fragman yayınladı ve 19 Eylül 2019 tarihinde yayınlanacak bölümün Behzat Ç.’nin sezon finali olacağını duyurdu. BluTV’de yayınlanan Behzat Ç.’nin sezon finali, diğer bölümlere göre bir hayli uzun olacak. Bu sayede fenomen dizi, uzun bir bölümle severlerine veda edecek.

BluTV’de yayınlanan ilk sezonla ilgili en büyük eleştiri ise dizinin süresi oldu. İlk sezon toplam 45 dakika süren bölümler, izleyicilere oldukça kısa geldi. Bu taleplerin üzerine BluTV, yeni sezondaki bölümlerin 60 dakika olacağını da açıkladı. İkinci sezonun ne zaman geleceği ile ilgili olarak ise bilgi verilmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir