Sinematik Yeşilçam instagram ‘da!

Merhaba değerli Sinematik Yeşilçam okurları,

15 günü aşkın zamandır çoğumuz evlerimizdeyiz (#evdekal), pek çok kişinin hayatı tamamen değişti ve farklılaştı. Bir süre de böyle olacak gibi. Biz de site olarak içeriğimizi güncel tutarak bu süreci daha pozitif geçirmeye ve de üretimlerimizi arttırmaya çalışıyoruz. Internet trendlerin değiştiği ve trafiğin bu trendlere göre şekillendiği bir ortam. Biz site olarak ortaya çıktığımızdan beri kalıcı bir arşiv sunmak ve Türk sineması üzerine yazı yazmak isteyen, söyleşi yapan, araştırma yapanlara yönelik bir açık platform olarak yayın hayatımızı sürdürmek.

Elimizden geldiğince içeriğimizi zengin tutmaya çalışıyoruz. Ancak ister istemez bazı kanallara genişlememiz de gerekiyor. Bu sebeple Youtube ürettiğimiz videoları paylaşmaya başladık (buraya tıklayınız!) ana sayfamız da paylaşmaya başladık zaten. Abone olarak bize destek verebilirsiniz.

instagram adresi: https://www.instagram.com/sinematik_yesilcam/

Bunun yanı sıra uzun süredir gelen talep üzerine artık ciddi bir şekilde instagram sayfasında da paylaşım yapmaya başladık.

instagram sinematik yeşilçam
1,5 aylık süredir düzenli paylaşım yapan sayfamızda Nisan başında takipçi sayımız…

Bundan 1,5 ay önce sitemizin Çok Şey Bilen Kızı Dilek Yılmaz’a instagram hesabını aktif hale getirme fikrini götürdüm. 1 yıldır Twitter sayfamız Dilek’e emanetti. Görsel paylaşımın Twitter yerine Instagramda olması gereği konusunda ortak bir karar aldık ve paylaşımlarımıza başladık.

Belki çok hızlı bir büyüme gerçekleştiremedik takipçi sayımız 386’da ama 1 ay içerisinde iyi bir düzen yakaladık. Artık düzenli yayın yaptığımız için de artık bu bilgiyi siteye taşımamız zamanı gelmişti. Çünkü artık daha çabuk takipçi sayımızı arttırmak istiyoruz.

instagram sinematik yeşilçam
Nisan 2020’ye kadar en fazla etkileşim alan paylaşımlar

Günümüzde instagram özellikle görsel olarak önemli bir araç. İçerik paylaşımı için kalıcı olmasa da günlük bir etkileşim için yararlı ve geri dönüşü hızlı. Hedefimiz 10bin takipçinin üzerine çıkmak.

O yüzden sizlerin desteklerini ve de yorumlarınızı instagram sayfamıza bekliyoruz. Bu şekilde hızlı büyüyeceğimiz düşünüyoruz.

Sayfamızda takipçiler arttıkça hem içerik şeklimizi genişletmeyi hem de siteden yazıları yayınlamayı düşünüyoruz. Kısa video paylaşımlarına da başlayacağız.

Instagramda gerek görsel seçimi gerek düzenli paylaşımları ile tam yetkili yöneticimiz olan Suzan Dilek Yılmaz ile mesajlar yoluyla iletişime geçerek istekte bulunabilirsiniz.

Kendisinin hazırladığı Holywood’tan Yeşilçam’a, Yeşilçam’da Kırmızı gibi tematik paylaşımların ilginizi çekeceğinizden eminiz. Ayrıca geri dönüşleriniz de bizler için çok önemli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir