Film Karelerinde Yeşilçam 147

Bu haftaki Film Karelerinde Yeşilçam paylaşımımızda yakalanan kareler ve karelerin altındaki yazılar/bilgiler ağırlıklı olarak Ramazan Gönen’e ve Utku Uluer’e aittir. Bu defa da Siyah Beyaz ve Renkli karelerimiz var.

Bu hafta karelerimiz arasında Melike Zobu güzelliği öne çıkıyor. Gencecik bir Serdar Gökhan da ilginizi çekecektir. Piraye Uzun sanki bir Hollywood filminden çıkıp gelmiş gibi… 14 temmuz görselimize dikkat önümüzdeki sene sosyal medyada kullanmak için saklayabilirsiniz veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz…

Yıllardır devam ettiğimiz paylaşımlarımız yüzlerce kareye ev sahipliği etti. Çoğunlukla Sinematik Yeşilçam yazarlarının filmlerden yakaladığı karelere yer vermeye devam ediyoruz… Bu hafta birbirinden güzel 10 karemiz mevcut.

Bu konuda en geniş arşivi oluşturduk o sebepten her zaman olduğu gibi karelerin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Melike Zobu Çoğunlukla Sinematik Yeşilçam yazarlarının Yeşilçam filmlerinden yakaladığı karelere yer vermeye devam ediyoruz. Bu hafta 10 kare.

ve Melike Zobu güzelliği… başka bir güzellik.

Çok değerli bir kare ancak isimlerde bazı yanlışlar vardı, film karesi olmasa da bunu eklemek istedik istisnai olarak…

Necdet Kökeç, Orhan Oğuz, Halit Akçatepe, Dinçer Çekmez, Kemal Sunal, Tuncay Akça Şaban Askerde Dizi Setinden (1993 – 1994) Star TV’de yayınlanmıştır.

Serdar Gökhan (Affedilmeyen 1966)Sinemadaki figüranlık günlerinden

Çoğunlukla Sinematik Yeşilçam yazarlarının Yeşilçam filmlerinden yakaladığı karelere yer vermeye devam ediyoruz. Bu hafta 10 kare.

Sultan ve kadroya bakın… Şener Şen arada kalmış yine Bulut Aras, Erdal Özyağcılar, Şener Şen, Sabahat İzgü, Adile Naşit, Tuncer Sevi ve Türkan Şoray

Büyük Cellatlar filminde Trompet çalan Yılmaz Güney sinemamızın ilginç anlarından da biridir

Çoğunlukla Sinematik Yeşilçam yazarlarının Yeşilçam filmlerinden yakaladığı karelere yer vermeye devam ediyoruz. Bu hafta 10 kare.

Bu hafta da bir Çöl Kartalı görseli ve birbirine yakışan bir ikili: Süleyman Turan ve Bahar Erdeniz

İnsan arkadaşına bunu yapar mı? hem de askerlik arkadaşına? Ferdi Tayfur derbeder… ve o atılan 5 lira…

Hadi yine iyisiniz… önümüzdeki sene 14 temmuzda sosyal medyada kullanmak için saklayabilirsiniz ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz…

Prenses Leia’dan 1 yıl önce Semra Hoca vardı – Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı

Piraye Uzun (Kadın Değil Baş Belası 1968)

Film Karelerinde Yeşilçam 147

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Sinematik Yeşilçam sitemizdeki Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir