Film Karelerinde Yeşilçam 149

Bu haftaki Film Karelerinde Yeşilçam paylaşımımızda yakalanan kareler uzunca bir süre paylaşımlarına ara veren Muhammed Soysal’dan.
Yıllardır devam ettiğimiz paylaşımlarımız yüzlerce kareye ev sahipliği etti. Sinematik Yeşilçam yazarları ağırlıkla yakaladığı karelere yer vermeye devam ediyoruz… Bu hafta birbirinden güzel 8 karemiz mevcut.

Yeşilçam Karelerimizde sinemamızın ağır topları var ve bu sefer erkek oyuncularımız ağırlıkta. Her Muhammed Soysal paylaşımında olduğu gibi bu sefer de bir Cüneyt Arkın karesi ver almış

Bu konuda en geniş arşivi oluşturduk o sebepten her zaman olduğu gibi karelerin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlk karemiz 1980 Yapımı başrollerini Cüneyt Arkın ve Emel Sayın ‘ın oynadığı güzel bir filmden… Emel Sayın – Ahmet Özhan ( Karemiz Flim başında kelebek ödül töreninden dönemin bir çok ünlüsü ile başlıyor. .. )

Fatma Girik – 1971 yapımı Yılmaz Köksal Filmi olan avantür komedi , Fatma Girik konuk oyuncu ve şarkıcı rolünde..

Yıldırım Önal – Cüneyt Arkın

Vahşi Çiçek Filmden bir kare ve Cüneyt Arkın sevdiği kızı tavlamak için çiçek vermeye hazırlanırken son hazırlıkları yapıyor..

Tarık Akan

1973 Feryat Filmi zavallı Tarık hayallerini yakarken..

3 ü 1 ARADA MUHTEŞEM ..

Yılmaz Köksal, Tanju Korel, Erol Taş – 1970 yılından Ölüm Çemberi filmi

Yalçın Gülhan, Bülent Kayabaş, Kartal Tibet. Erkekler Ağlamaz filmi ise 1974 yılından

Vurguncular (1971) filminden bir sahnede 2 dev Hayati Hamzaoğlu ile Erol Taş

Eşref Kolçak, Danyal Topatan, Ahmet Mekin – Soğukkanlılar (1973) filminden

Film Karelerinde Yeşilçam 149

NOT: Yıllardır devam eden bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

One thought on “Film Karelerinde Yeşilçam 149

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir