Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi Fragmanı

Saygı fragmanı yayında. Behzat Ç. dünyasında geçecek ve Ercüment Çözer'in maceralarına odaklanacak yapım 27 Ekim'de geliyor. Kayıp Rıhtım Sitesi'nden Hakan Tunç'un haberine göre;
Behzat Ç. dünyasında geçecek ve Ercüment Çözer’in maceralarına odaklanacak yapım 27 Ekim’de geliyor.

Saygı fragmanı yayında. Behzat Ç. dünyasında geçecek ve Ercüment Çözer’in maceralarına odaklanacak yapım 27 Ekim’de geliyor. Kayıp Rıhtım Sitesi’nden Hakan Tunç’un haberine göre;

İzleyicilerin çokça sevdiği ve geçen yıl dijital yayın platformu BluTV ile geri dönen Behzat Ç.’nin yeni ekran macerası beklenenden kısa sürmüştü. Erdal Beşikçioğlu, Ege Aydan, Canan Ergüder, İnan Konukçu ve Ahu Türkpençe gibi oyuncuların geri döndüğü, toplamda 8 bölümden oluşan yapım izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Dizinin ikinci sezonu, ilk sezon tamamlanmadan onay gelmesine rağmen iptal edilmişti. BluTV’deki ikinci sezonuyla ilgili bir tanıtım bile hazırlanmıştı. Sonradan ortaya çıkan bilgiler ışığında, Erdal Beşikçioğlu’nun senaryoyu beğenmemesi nedeniyle dizinden ayrılmak istediği ve bu nedenle yapımın da iptal edildiği anlaşılmıştı.

Tüm bu olaylardan kısa süre sonra, yine BluTV tarafından, Behzat Ç. dünyasında geçen yeni bir yan dizi duyurusu yapıldı. Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer karakterinin başrolünde olduğu Saygı isimli bir dizinin geleceği duyuruldu.

Yapımcılığını Inter Media’nın üstlendiği dizinin senaryosu yine Behzat Ç.’den hatırlayacağınız Ercan Mehmet Erdem tarafından kaleme alındı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Taner Baltacı oturuyor. Baltacı daha önce Atiye dizisi dışında Hadi İnşallah, A.R.O.G. ve Hokkabaz filmlerinin yönetmenliğini de üstlenmişti. Ercüment Çözer karakteri ve kişiliği hakkında daha fazla detaya kavuşacağımız dizinin fragmanı ilginç sahnelere sahip.

Geçen yılın Aralık ayında yapılan bu duyuru ile birlikte, dizinin hayranları heyecanla yeni projeyi beklemeye başladı. Nihayet geçen Temmuz ayında, kısa da olsa ilk fragman yayınlandı. Sadece, Ercüment Çözer rolündeki Nejat İşler’in gözüktüğü teaser tadındaki kısa fragmandan sonra şimdi de daha detaylı bir fragman yayınlandı.

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in maceralarını konu edinecek Saygı, toplamda 8 bölümden oluşacak. İzleyiciler Memduh Başgan rolündeki Güven Kıraç’ın dizide olup olmayacağını merak ediyorlardı. Ancak kendisi ne yazık ki projede yer almıyor. Onun yerine, görevi bir başka sevilen oyuncu Erkan Can devralıyor. Can dışında dizide Boran Kuzum, Miray Daner, Tansu Biçer ve Rojda Demirer gibi isimler bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir