Striptiz Yapan Dişi Killing

Hepinize selamlar Sinematik Yeşilçam’ın kıymetli okurları. Geçtiğimiz ay maskeli dehşet makinası Killing’in ülkemizde yayınlanan fotoroman dergi ve kitaplarına yer vermiştik sitemizde. Bu yazımızı ısklamış olanları şöyle alalım : Türkiye’de Yayınlanan Killing Fotoroman Dergileri ve Kitapları

Bu ay gazete arşivlerinde gezinirken rastladığım ilginç bir haberi sitemize taşıyalım istedim. 1968 yılının Aralık ayının son günlerinde Günaydın Gazetesine yansıyan Mehmet Ali Acar‘ın yazdığı ve fotoğrafladığı bir haber ilgimi çekti doğrusu, noktasına virgülüne dokunmadan aktarayım :

Hep kadınları soyacak değil ya bu sefer de kendi soyundu

KiLLiNG Kıbrıs’ta Türklerin en büyük gece kulübü ve lokantasında her gece soyunup nefesleri kesiyor

Filmlere ve fotoromanlara konu olan Killing her gece Kıbrıs’da Türk kesiminin en büyük gece kulubü ve lokantası olan Çağlayan’da sahneye çıkıp soyunmakta ve nefesleri kesmektdir.

Seks filmlerinin striptiz yıldızı Diana Criss, Çağlayan Gazinosu’nda sahneye Killing kıyafetiyle çıkmakta ve müziğin temposuna uyarak yavaş yavaş soyunmaya başlamaktadır.

”Killing’in Gece Yarısı Dansı” adını taşıyan bu programda dişi Killing, işe önce maskesini çıkararak başlamakta, bunu üzerinde diğer elbiseler takip etmektedir.

15 dakika süren ve izleyenlerin adeta nefeslerini kesen bu programda her gece Killing olan Diana şöyle demektedir: ”İlk zamanlar bu elbisenin altında soğuk terler dökmüştüm. Kadınlara işkence yapıp onları soyan Killing’e zamanla alıştım. Kadınları hep o soyacak değil ya, biraz da o soyunsun.”

Dişi Killng

Killing Sahnede : Kıbrıs’ın Türk kesiminde her gece nefesleri kesen Dişi Killing müziğin temposuna uyarak sahneye çıkıyor. Seks filmlerinin yıldızı Diana artık soyunmaya hazırdır.

Maskesini Çıkardı : Film ve fotoromanlarda sayısız kadını soyan, işkence eden ve öldüren Killing daha sonra maskesini çıkarıyor ve yüzünü gösteriyor. İç gıcıklayıcı müzikle dansa başlayan Dişi Killing şimdi de elbiselerini çıkaracak..

Sıra Elbiseye Geldi : Tamamen fermuarlı olan elbisesinin bir kenarını açan Diana, striptizin en nefes kesici kısmına gelmiştir. Müzik çalıyor, Killing dansediyor ve fermuar yavaş yavaş açılıyor.

Dişi Killing 2

Yavaş Yavaş Soyundu : Killing hep kadınları soyacak değil ya, bu sefer de kendini soyuyor. Fermuarları açtıktan sonra elbisenin üst kısmını vücudundan sıyıran Dişi Killing’in hiç de korkulacak tarafı olmadığı görülüyor. Müziğin temposu hızlanmakta ve cazibeli vücut ortaya çıkmaktadır.

…Ve Killing Çıplak Kaldı : Gece yarısı dansının sonunda Dişi Killing’in üzerindeki o elbise artık çıkmıştır. Seyredenlerin içini ürperten Diana son hamleyi de yaptıktan sonra tamamen çıplak kalmakta ve salon kırmızı ışıklara gömülürken müzik kesilmektedir.

Killing salgını aynı dönemlerde moda olan striptiz dansıyla birleşince böyle ilginç bir durum çıkmış ortaya. Programın ne kadar sürdüğü ve Dişi Killing’in Gece Yarısı Dansı’nın nereden, nasıl geldiği ve diğer ülkelerdeki kulüplere sıçrayıp sıçramadığı bugün bir muamma olarak karşımızda duruyor.

Not : Lefkoşa’da gece hayatının attığı tek mekan olan ve ülkemizden dev sanatçıları da ağırlayan Çağlayan Gazinosu, eğlenceyle dolu yirmi yılın ardından 1974’de kapılarını kapatmış ve günümüzde maalesef çürümeye terk edilmiş.

Günaydın Gazetesi

Sinematik Yeşilçam için Hazırlayan : Sabahattin BİLGİÇ – Haziran 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir