Levent Demirci’nin “Gizlenen” filminin çekimlerine başlandı


Sinematik Yeşilçam yazarlarından Senarist & Yönetmen Levent Demirci, ikinci uzun metraj filminin çekimlerine Bursa’da başladı.
Daha önce kısa film denemeleri ve de uzun metrajlı ilk filmi olan Sonbahar’a Doğru’nun (2019) ardından 2023 sonbaharında kendi senaryosunu yazdığı bir filimi çekmeye karar vermiş Demirci. Ancak karşısına çıkan ilginç bir hikaye olunca kendi tarzının dışına çıkarak daha önce hiç çekmeyi düşünmediği bir türe yönelerek Battal Karslıoğlu‘nun şaman inancında reenkarnasyon ruh göçünü konu alan psikolojik gerilim hikayesi ile yeniden kamera arkasına geçti,

Senaryosunu senarist & Yönetmen Battal Karslıoğlu‘nun yazdığı ve düşük bütçeli olacak Gizlenen filminin yapımcılığını ise yine Levent Demirci üstleniyor. Filmin iki yönetmeni var onlarda Battal Karslıoğlu ve Levent Demirci, Filmin çekimleri Bursa Merkez ve Alaçam köyünde yapılacak. Levent Demirci doğduğu, büyüdüğü ve sinema işletmeciliğini öğrendiği Bursa şehrinde sinemanın büyülü dünyasının farklı bir kulvarında yeni bir yolculuğa çıkmış oldu.
Yapımın oyuncu kadrosunda deneyimli tiyatro ve sinema oyuncusu Arzu Suriçi’nin yanı sıra Zuhal Deliağaoğlu, Yağmur Şahin, Mustafa Yılmaz, Cahit Eftekin ve Hanife Melek Şevik yer alıyor. Filmin görüntü Yönetmenliğini ise filmin senaryosunu da yazan Battal Karslıoğlu yapıyor, filmin sesleri ile Can Sağır’a emanet.

Gizlenen filmin konusu ise şu şekilde:
Ünlü yazar Demet Işıklıgil’ın son kitabının yayından toplatılması tehlikesiyle başlayan talihsiz olaylar zinciri, yıllar öncesine dayanan, gizlenen sıradışı olayların, reenkarnasyon gibi bazı bilinmezliklerin da ortaya çıkmasına neden olur. Ve olaylar gizemli bir şekilde gelişir….

Üç Kadının arasında yaşanan bu psikolojik gerilim tarzı filmin, çekimleri tamamlanması ardından en erken Mart sonunda vizyona girmesi öngörülüyor. Filmin medya sponsoprluğunu ise Sinematik Yeşilçam sitesi yapacak. (Gizlenen Bülten No: 1)

  • Gizlenen filminin Birinci Basın Bülteni – Levent Demirci’nin “Gizlenen” filminin çekimlerine başlandı 02 Şubat 2022

Önemli Not: Filmin basın sponsorluğunu Sinematik Yeşilçam Sitesi üstlenmiştir. Burada paylaşmış olduğumuz bültenimizi haber amacıyla sitenizde, sayfasınız, gazetenizde, portalınızda ve/veya sosyal medya hesabınızda kullanabilirsiniz. Bizi referans olarak verirseniz ve özellikle sosyal medya hesaplarında linkimizi paylaşırsanız tabi ki çok seviniriz. Ana amacımız bu filme ve bağımsız sinemaya ve film çekilmesine destek vermektir.

Bizimle bağlantıya geçtiğiniz takdirde filmin kamera arkasından farklı görsellerle birlikte bir de basın kitini sizler için hazırlayıp yollayabiliriz. Kontak adresimiz: [email protected] #paylaşalımgüzelleşelim

One thought on “Levent Demirci’nin “Gizlenen” filminin çekimlerine başlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir