Yargı Zamanı

Yargı 01

Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı diye bir giriş ben de yapmak istiyorum elbette, istemez miyim ama yok serde bu şekilde başlamak yok bir kere, bu kadar ciddi olmak yok o yüzden başlangıcı şu an yalandan da gören varsa bir paniğe kapılıyor, ne oldu bu kızcağıza diyor neyse ki metnimizin bu şekilde devam etmeyeceğini anladı da rahatladılar bak haydi ben hayal aleminden bildireyim gene zaten her şey yeterince ciddi.

Arkadaşlar bu Pınar ve Kaan’ı biz Aşk 101’de bir belleyiverdik ya ben gidip sırf Pınar var diye içim kıyıla kıyıla Kırmızı Oda mıdır Cehenneme Açılan Kapı mıdır nedir onu bile izleyiverdim. Neyse sezonun başlangıcında pıt pıt mesajlar düşüyor, bak Kaan ve Pınar dizi yapıyor filan avukatlar savcılar olaylar birşeyler dedim burda hiç aşk meşk öpüşme yok arkadaşlar biz bu ikiliye niye gönül verdik? Karanlıkta hırsız mı kovalayacağız her Pazar iki saat? Neyse ki temin edildim ki orada bir takım sahnelerin geçme olanağı var o şartla başladım zaten ben diziye. 🤣🤣🤣

Yargı 01

Aaa oturduk başına iki saat sonucunda ben kendimi Paris Emniyet Müdürlüğü’ne teslim ederken buldum. Annem, kardeşim, beni bu Yargı batağına sürükleyen herkes canlı bağlanıp ne yapıyorsun sen değilsin suçlu diye beni zor ikna ettiler de öyle eve döndüm. Neyse ki ben yoldan döndüm kazayla bayağı bayağı teslim olanlar olmuş.

Siz şimdi şaka sandınız ama senaryo öyle deli, senaristimiz öyle bir hayal dünyasında ki kesin ben de bir şey yaptım, bir şekilde ben de bir oyuna bulaştım diye düşündürtüyor.

Sonuç itibarıyle başrollerimiz bütün diziyi kardeşçe sarılarak da geçirse ben bunu izlerim arkadaş raddesine geldim.

Şimdi dizinin konusu, başroller dedim ama güya yan karakter olan ama onlar olmazsa çantamı hazırlar giderim dediğimiz karakterler de oluşmaya başlamaz mı? İş daha da keyiflendi.

Bir Pars Savcı var, bugün oyunculuğu bıraksa yarın savcı olarak görevine devam eder kimse de bu nereden çıktı demez. Çay bardağı tutuşundan tut tonlamasına adam savcı. Muhteşem replikler. Hatta kendisi Pars Savcı’nın Yolu diye bir diziyle kendi yolunu bile çizebilir o kadar çok fanı var.

Yargı 02

Eren Komiser’imiz var o konuşması o mimikleri yok mu sevmeyenimiz yok.

Gelelim benim ilgi alanıma bir kumral renkli gözlü bad boy bulmadım mı bu dizide de elbette buldum🤣🤣🤣🤣

Tamam Ilgaz Savcım (Kaan Urgancıoğlu) iyi hoş kibar vesaire bla bla ama Avukat Cüneyt (lütfen okuyan psikologlarımız çocukluğuma inmeye kalkışmasın orda bişey yok🤣🤣🤣) favorim. Zehir gibi bir avukat olmasından sebep tabii ki ne düşünüyorsunuz gene anlayamadım🤣

Sözün kısası her ne kadar şu güzelim diziyi bile Gossip Girl kıvamına getirsem de izlemenizi tavsiye ederim. Sonra buluşur konuşuruz gene.

Herkese çok sevgiler💜

Sinematik Yeşilçam için Hazırlayan: Pelin Kumral – Şubat 2022

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir