Sonbahara Doğru 11 Mart’ta Bursa Çeksanat Sinema’da

Bursalı Senarist & Yönetmen Levent DEMİRCİ’nin ilk uzun metraj filmi Sonbahara Doğru; katıldığı festivallerin ardından ücretsiz gösterimi ile 11 Mart Cuma Saat 20.00’de ÇEKSANAT Sinema’da.
Film gösteriminin ardından Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Ali Sait Liman moderatörlüğünde yönetmen Levent DEMİRCİ ve film ekibiyle söyleşi yapılacaktır.

Çekimleri Bursa ili Mustafa Kemal Paşa ilçesinde yapılan film kadın dayanışmasına ve aile içi şiddete farklı bir perspektiften bakıyor.

2019 yılı sonunda tamamlanan ve yönetmenin ilk uzun metrajı olan film ; İngiltere first time film makers de gösterildikten sonra Türkiye prömiyerini 8.Antakya film festivalinde yaptıktan sonra 7. Balkan Panaroma film festivali resmi seçkisinde gösterildi. Vizyona girmek için gün sayan filmin Başrollerini Tuğçe Köse, Murat Cem Yılmaz ve Merve Yıldız paylaşıyor.

Levent Demirci'nin ilk uzun metraj filmi Sonbahara Doğru, 11 Mart'ta Bursa Çeksanat Sinema'da.

ÇEKSANAT ve Uludağ Üniversitesi Sinema Topluluğu iş birliğiyle ÇEKSANAT Sinema 13 Kasım Cumartesi açıldı.

ÇEKSANAT Sinema’da film gösterimleri halka açık ve tamamen ücretsiz yapılmaktadır. Sinema gösterimleri dışında yönetmenlerle söyleşiler, kısa film geceleri, kısa film atölyeleri yapılması planlanmaktadır.

0530 667 24 12 numaralı telefondan gelmek istediğiniz seans için rezervasyon yaptırabilir, haftalık program için https://www.instagram.com/ceksanatsinema/ İnstagram Hesabımızı takip edebilirsiniz.

İletişim:  +90 530 667 24 12 [email protected] Görükle Mah. Atatürk Cad. No: 93/A Nilüfer BURSA

Levent Demirci Kimdir?

Sinematik Yeşilçam’ın aktif yazarlarından yönetmen Levent Demirci, 1974 Bursa doğumlu. Sinema makinisti, sinema salonu işletmecisi ve film dağıtımcısı bir ailenin ferdi olarak küçük yaşta sinemanın büyülü dünyasına kendini kaptırdı. İzlemekle ve sevmekle yetinmedi, kendini kamera arkasında buldu. 2007 yılından günümüze 8 kısa film, 1 uzun metraj filme imzasını attı. Görücüye çıktığı ve festivallere katıldığı ilk filmi Sonbahara Doğru‘nun ardından şu sıralar ikinci filmi Gizlenen‘in hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Senaryosunu senarist – yönetmen Battal Karslıoğlu‘nun yazdığı filmin yapımcılığını Levent Demirci üstleniyor. Filmin yönetmenliğini Karslıoğlu – Demirci ikilisi üstleniyor. 2023’ün sonbahar aylarında senaryosunu yazdığı bir filmi çekmeyi planlayan Levent Demirci, üretmeye ve Sinematik Yeşilçam için yazmaya devam ediyor…

Sinematik Yeşilçam Haber MerkeziMart 2022

One thought on “Sonbahara Doğru 11 Mart’ta Bursa Çeksanat Sinema’da

  1. Merak ettiğim bir film keşke orada olabilseydim ama çok işim var zaman bulamıyorum levent demirci abiye başarılar dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir