Film Karelerinde Yeşilçam 154

Film Karelerinde Yeşilçam 154 ile karşınızdayız. Bu haftaki Film Karelerinde Yeşilçam paylaşımımızda yakalanan kareler ve karelerin altındaki yazılar/bilgiler Emrel Aykut Akalın’a aittir. Bu hafta 10 karemiz mevcut. Çok iyi detaylar var bu paylaşımımızda da…

Yıllardır devam ettiğimiz paylaşımlarımız yüzlerce kareye ev sahipliği yaptı. Sinematik Yeşilçam yazarları ağırlıkla yakaladığı karelere yer vermeye devam ediyoruz… Bu konuda en geniş arşivi oluşturduk o sebepten her zaman olduğu gibi karelerin üzerilerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Ayrıca geçmiş galerilerimize bakmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Erhan Canan’ın kamerasından. 1983 Yapımı Şaşkın Ördek filmi.

2011 Yılında Yeşilçam Smart kanalı Durdurun Dünyayı filmini yayınlamış… Kartpostalda Necla Nazır

2009 Yılında Kanaltürk İntihar adlı filmi yayınlamış. Karşımızda Perihan Savaş

Hikmet Gül ve kızı Nermin Denizci aynıu filmde ve de aynı sahnede yer almışlar. Bu arada 14 Numara filminde olduğu gibi bu filmde de Hikmet Gül’ü Güler Ökten seslendirmiş.. Karemiz Fahriye Abla filminden onu unutmayalım. Filmin yapımcısı KÖK film daha önce Hikmet Gül ile Çiçek Abbas filminde de çalışmıştı.

2009 Ocak ayında TRT’nin Yeşilçam filmi yayınladığı yıllardan. Filmde Kameracı Gani Turanlı’da oynamış.

Bu senaryoda sayısız film vardı Yeşilçam da Fatma Girik sadece şarkı kısımlarında kendi sesiyle söylemiş.Bu arada filmde görülen Roger Moore takvimini google da buldum bravo dergisinin hediyesiymiş 1968’de

Çocuk oyuncuların kaderidir oyunculuk serüvenleri 10-15 yılı pek geçmez hızla büyürler ama zaten genelde çocuk oyuncular kendi tercihleri ile oynayamaz anne babaların isteğidir bu…burada Mesut Çakarlı biraz genç denilebilecek yaşta ve yanılmıyorsam kendi dublajını yapmış buda takdir edilecek bir şey. Mesut Çakarlı bence yeşilçam’daki çocuk oyuncular içinde önemli bir yere sahip.

Kanal 7 – 2016 Yılında Büyük Yemin filmini yayınlamış Ali Duygu Sağıroğlu Astsubay Kıdemli Üstçavuş rolünde.

2015’de Flash TV Ölmüş Bir Kadının Mektupları adlı filmi yayınladığında. Sanırım bu film artık restore edildi.

2016’da Kanal 7 Kılıbık adlı filmi yayınladığında böyle bir kare yakaladım

Film Karelerinde Yeşilçam 154

NOT: Bu köşemizde sadece filmlerden yakalanmış kareler yer almaktadır. Lobilerden alınan veya film setlerinden yer almış görsellerle ilgili farklı paylaşımlarımız ve galerilerimiz mevcuttur. Bazen yakalanmış görsellerde bulanıklık olabilir bu tamamen kopya ile alakalıdır. Film Karelerinde Yeşilçam köşemizde bulunan bu görselleri sadece internet üzerindeki görsel arşive katkı sağlamak için derlemekteyiz.

One thought on “Film Karelerinde Yeşilçam 154

  1. Güzel film kareleri değerli bilgiler için Aykut Emrel Akalın abiye teşekkürler devamını bekleriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir