Dizilere Göre Hayatının Aşkını Bulma Kılavuzu

Geçen gün arkadaşlarla epeyce bir konuştuk, düşündük taşındık ve hayatımızın aşkını bulmak için dizi kızlarından yardım almaya karar verdik. Malum onların hepsi bol aşklı, bol kalpli bir hayat yaşıyorlar. İşte hayatınızın aşkını bulmakta size yardım edecek maddeler. Sevgili erkekler de bunlara evet hayır ya da bana sökmez bu numaralar diye yorum yaparlarsa hepimizin hayatı kolaylaşır🤣

1 – Aşırı huysuz ol: Her şeyden evvel bu zamana kadar duyduğunuz bütün bilgileri unutmanız lazım. Yok erkekler huzur ararmış filan külliyen yalan.

Pelin Kumral'dan size hayatınızın aşkını bulmakta size yardım edecek maddeler. Dizilere Göre Hayatının Aşkını Bulma Kılavuzu!

Örneklerle devam edelim:

Mesela ilk iş gününüzdesiniz. Bu sizi durdurmasın. Mutlaka ve mutlaka yakışıklı olan patronunuzu hunharca eleştirin, fikirlerini beğenmeyin, trip atın, tartışma çıkartın. İnsan kaynaklarından çıkışınızı almanız şöyle dursun patronunuz size çılgınca aşık olacaktır.

97 yılından beri çalışma hayatının içindeymişim (üzgünüm kesinlikle benim şanssızlığımdır eminim her metrekareye üç yakışıklı düşen bu dünyada bir benim patronlarım, genel müdürlerim Kıvanç Tatlıtuğ, Alp Navruz olmamıştır) daha ne Türkiye’de ne Fransa’da ağzımı açık bıraktıracak bir patronum olmamış gerçi ama yolumuz uzun, gençliğimiz var, bu işler belli olmaz, ben taktiği bileyim de illa ki lazım olur. Bu ekolün en önemli temsilcisi Hazal Kaya’dır ardından da Hande Erçel gelir. Son dönemde Ada Masali dizisindeki performansıyla Ayça Ayşin Turan da bu tahtlara doğru emin adımlarla ilerlemiş adeta bu yarışta ben de varım demiştir.

Huysuzluk taktiğine başka bir örnek de şu evde okulda işte karşımıza her an çıkan Metin Akdülgerlere, Aras Bulut Iynemlilere size aşkından ölüyorum deseler dahi hatta yüzük alıp önünüze çıksalar dahi evet demiyorsunuz. İçinizden taklacı güvercinler geçse de “ne münasebet, küstah, gıcık, senden nefret ediyorum, hoşlanmıyorum diyoruz. Ama sürekli de karşına çıkmaya özen gösteriyoruz. Peşinde kene gibiyiz ancak püf noktası ortam yaratıp iltifat alınca senden hiç hoşlanmıyorum demek. Mesela Hande Doğandemir Güneşi Beklerken müthiş referanstır bence bu örneğe🤣

Adamlar bana kız mı yok demek şöyle dursun hakaret yedikçe gaza geleceklerdir.

2 – Düşmek, ayak burkulması, bayılmak ve araba çarpması: Bunlar dizi kızlarımızın dört silahşörü

Pelin Kumral'dan size hayatınızın aşkını bulmakta size yardım edecek maddeler. Dizilere Göre Hayatının Aşkını Bulma Kılavuzu!
Dizilere Göre Hayatının Aşkını Bulma Kılavuzu!

Misal Cesur ve Güzel dizisinin Sühan’ı ki Tuba Büyüküstün oynar at üstünden düşerek bu maddenin Tanrıçası olmuştur. Tuba önce düşerek sonra madde 1’deki huysuz kız taktiğini de çevirerek adeta Aşkların Efendisi kıvamındadır bizler için.

3 – Cüzdanınızı, çantanızı bir yerlere şöyle yumuşakça bırakın.

Bu bir taksi olur, bir kafe ya da bir restaurant olur hiç farketmez. Saçmalamayın ya ne çalınması, biraz dizi kızlarımıza güvenin. Ertesi gün merhametli ve yakışıklı, edebiyat sever hatta sizinle aynı şaire, yazara tapan bir adam kapınızda bitecek. Poyraz Karayel Ayşegül’ümüzün kulakları yeterince çınladıysa diğer maddelere geçiyorum.

4 – Bu da çok riskli seçimlerden birisi en az birinci taktik kadar riskli bence. Aylar yıllar boyunca işe bakımsız, saç baş dağılmış ve kahverengi giyerek gidiyorsunuz. Niye mi kahverengi? Renklerin en pespayesi olduğu için🤣 Derken bir gün bir şirket yemeği oluyor ve oraya kırmızı bir elbise, saç baş yapılı full makyaj gidiyorsunuz. İçeriye öyle bir giriyorsunuz ki doğal olarak herkesin dibi düşmek suretiyle aşk barometreniz tavanı görüyor. Biz buna şok etkisi yaratarak hayatının aşkını bulma ekolü diyoruz. Öyle her gün her gün şirkete bakımlı gidersen ne oluyor benimsiyorlar seni. Şok etkisiyle vay be ne cevherler varmış da biz kaçırmışız diyerek kendilerinden utandırıp bozdurun ezberleri.

5 – Kapı dinleme, stalking Bu konuda en çok Yasak Elma Ender’i yani Şevval Sam’ı takip etmelisiniz.

Kapıları dinleye dinleye, kılık değiştirip takip ede ede istediği kişinin kalbine girenlerden kendisi. Malum ennn gizli konular bile yüksek sesle ve kapılar açık olarak konuşulduğundan pek zorluk çekmeyeceksiniz.

Hayatınızın aşkının ertesi gün nerede olduğunu, kimlerle görüştüğünü, nelerden hoşlandığını öğrendikten sonra. A aaaa golfte karşılaşmamız da ne büyük tesadüf en büyük zaafım, golfsüz yapamıyorum diyip future aşkitonuzun koluna girerek, göz süzerek kendize aşık etmeyi başaracaksınız.

Pelin Kumral'dan size hayatınızın aşkını bulmakta size yardım edecek maddeler. Dizilere Göre Hayatının Aşkını Bulma Kılavuzu!

Evet yanılma şansınız yok bu taktiklerle. Sanırım işin en zor kısmı başta da dediğim gibi milimetrekare başına düşen sekiz yakışıklıdan hangisini seçmeniz gerektiğini düşünmek kısmı olacaktır. Önemli olan aşkınızı bulma ilgisini çaktırmadan çekme… Ona karar verdiniz mi tamamdır haydi uygulamaya🤣

Öpüldünüz🤣

Sinematik için Yazan: Pelin Kumral 2022 – Dizilere Göre Hayatının Aşkını Bulma Kılavuzu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir