Altın Portakal Sinema Okulu’na Başvurular Açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında 4. kez gerçekleşecek Altın Portakal Sinema Okulu için başvurular açıldı. “Gençler üretecek, Antalya gençlerle birlikte yükselecek” sloganıyla ilk kez düzenlendiği 2019 yılından bu yana 650 öğrenciyi sinema profesyonelleri ile buluşturan ve geleceğin sinemacılarına destek olmayı amaçlayan Altın Portakal Sinema Okulu, 2-7 Ekim tarihleri arasında yine çevrimiçi düzenlenecek.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı yazılı açıklamada “Türkiye’deki üniversitelerde Radyo, Televizyon, Sinema, Medya, İletişim ve Görsel Sanatlar eğitimi alan öğrencilere bu yıl da ilham vermeye, hayallerine giden yolda bir adım daha atmaları için destek olmaya devam edeceğiz. Her gün gerçekleşecek derslerde sinema sektörünün başarılara imza atmış önde gelen isimleri Altın Portakal Sinema Okulu’na seçilecek 250 öğrenci ile tecrübelerini paylaşacak,” dedi.
 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Altın Portakal Sinema Okulu kapsamında sinema profesyonelleriyle gerçekleştirilecek söyleşi ve röportaj videolarına festivalin sosyal medya hesaplarından herkes ulaşabilecek.
 
Altın Portakal Sinema Okulu için son başvuru tarihi 1 Eylül 2022 Perşembe günü saat 18.00 olarak belirlendi. Sinema öğrencileri başvuru formuna festival web sitesi üzerinden ulaşabilecek ve bu link belirtilen tarihe kadar açık olacak.
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in başkanlığını yaptığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali‘nin idari direktörlüğünü Cansel Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu üstlenirken, sanat yönetmenliğini Başak Emre yürütüyor. Antalya Film Forum direktörlüğünü ise Armağan Lale ve Pınar Evrenosoğlu yürütecek.

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali

1-8 Ekim 2022

Altın Portakal Sinema Okulu
2-7 Ekim 2022

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 1-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisine yönetmen, senarist ve yapımcı Yeşim Ustaoğlu başkanlık edecek.

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında 4. kez gerçekleşecek Altın Portakal Sinema Okulu için başvurular açıldı.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 1-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisine yönetmen, senarist ve yapımcı Yeşim Ustaoğlu başkanlık edecek. Sinema Okulu için Başvurular açıldı son başvuru 1 Eylül’de

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir