Artizan Sanat’ta Mart Atölyeleri Başlıyor

Artizan

Artizan Sanat ilk dersi 4 Mart’ta başlayacak atölyeler için gün sayıyor. Fotoğraf, Resim, Heykel ve Seramik atölyeleri için son başvuru tarihi 28 Şubat.

Mart ayı boyunca fotoğraf alanında üretimde bulunmak isteyen gençler için Kamil Fırat ile “Fotoğraf Atölyesi” 4-11-18-25 Mart tarihlerinde her Cumartesi Artizan Sanat’ta. Gülşah Çalık ile “Resim, Heykel ve Seramik Atölyesi” ise 5-12-19-26 Mart tarihlerinde Pazar günleri Beyoğlu Mis Sokak’ta bulunan Artizan Sanat’ta yapılacak.

Artizan Sanat’ta Mart ayında her Cumartesi günü gerçekleşecek olan “Fotoğraf Atölyesi”nin derslerini fotoğrafçı, akademisyen Kamil Fırat verecek. 1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışan Fırat, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurt içinde ve yurt dışında sergileri düzenlenen Fırat’ın eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonda yer alıyor.

Mart ayı içerisinde her Pazar günü “Resim, Heykel ve Seramik Atölyesi”nin derslerini verecek isim ise Gülşah Çalık. 2000 yılında Marmara Üniversitesi Resim Bölümü’nden mezun olan Çalık, aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi Heykel Kulübü’nde bir yıl süren heykel eğitmenliği yaptı. Bu tarihten sonra farklı özel eğitim kurumlarında resim ve seramik hocalığı ve görsel sanatlar bölüm başkanlığı görevlerini üstlendi. Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi gibi pek çok özel eğitim kurumunda sanat teorisi üzerine seminer ve konferanslar veren Ressam Gülşah Çalık, halen resim, heykel ve diğer sanat alanlarında çalışmalarını sürdürmekte.

Fotoğraf alanında üretimde bulunmak isteyen gençlere açık olan “Fotoğraf Atölyesi” 4-11-18-25 Mart tarihlerinde Cumartesi günleri, “Resim, Heykel ve Seramik Atölyesi” ise 5-12-19-26 Mart tarihlerinde Pazar günleri Beyoğlu Mis Sokak’ta bulunan Artizan Sanat’ta gerçekleşecek.

Artizan Sanat’ta Mart Atölyeleri Başlıyor

Fotoğraf, resim, heykel ve seramik alanında daha yetkin ve güçlü üretimlere katkı sağlamak için düzenlenen atölye çalışmasına katılanlara program sonunda sertifika takdim edilecek.

*Katılımcılara başvuru sonuçları mail yoluyla bildirilecektir.

*20 kişilik kontenjana sahip olan atölyeye katılım ücretsiz, son başvuru tarihi 28 Şubat 2023.

Başvuru için adres: http://artizansanat.com/fotograf-resim-heykel-ve-seramik-atolyesi_223

ARTİZAN SANAT HAKKINDA

Artizan Sanat, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Yaratıcı Endüstriler Başlığı kapsamında, İstanbul Sanat Paylaşım Derneği tarafından projelendirilen ve Beyoğlu Belediyesi, Medipol Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen “İstanbul Görsel Sanatlar Merkezi” projesidir. Proje kapsamında İstanbul’da uluslararası birikimin paylaşımını önceleyen; butik, entelektüel, plastik sanatlar ve sinema etkinliklerini önceleyen kalıcı bir merkez oluşturulması hedeflenmektedir. Artizan Sanat, Beyoğlu İlçesi Mis Sokak’ta Beyoğlu Belediyesinin projeye tahsis ettiği merkezde faaliyetlerini sürdürmektedir.

            Artizan Sanat’da sezon boyu gerçekleşecek etkinliklerden bütün sanatseverler ücretsiz faydalanabilir.

            Artizan Sanat’ın etkinlikleri sosyal medya hesaplarından ve artizansanat.com internet sitesinden takip edilebilir.

Adres                 :Şehit Muhtar Mahallesi, İstiklal Caddesi,Mis Sokak, No:3, Beyoğlu/İstanbul

Web                   : www.artizansanat.com

Twitter              : @artizan_sanat

Instagram        : @artizansanatt

Facebook         : https://www.facebook.com/sanatartizan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir