Filiz Akın yeniden ameliyat oldu

Yeşilçam’ın usta isimlerinden Filiz Akın, Ses tellerindeki sorun nedeniyle boğazından parça alınan Filiz Akın, ardından da kulağında çıkan tümör nedeniyle ameliyat kararı alınmıştı. Geçen aylarda kanser şüphesiyle kulağının üst kısmından ameliyat olmuştu.

Sağlık durumu hakkında sosyal medya üzerinden sevenlerine bilgi veren sanatçı, yeni bir operasyon geçirme ihtimali olduğunu şu şekilde açıklamıştı: “Kanserli doku teşhisiyle ameliyat edilen kulağımın üst kısmı belki tekrar edilecek. Onun için keyifsizim biraz.

Bu haberi paylaştıktan 1,5 ay sonra yeniden ameliyat oldu. Akın ameliyat olduğunu da sosyal medyada paylaştığı video ile duyurdu.

80 yaşındaki usta oyuncu paylaşımında, “Sol üst kulağımdaki kanserli dokunun kalan bölümü de ikinci bir ameliyatla kesilip, küçültülerek tekrar şekil verildi. Evet çok üst üste ameliyatlar olmak zorunda kaldım. Ama çektiğim, 6 Şubat’tan itibaren yaşananların yanında nedir ki?

Yine de bir teşekkürüm var. Başta #deprem bölgesine yardım için gidip ,dönen (doktorum) ameliyatı başarıyla gerçekleştiren (kulakburunboğaz) Dr. Süleyman Ali Zennuboğlu olmak üzere Anestezist Dr.Olcay Küçük’e ,ameliyat ekibine, hemşirelere , hastayla ilişkiler bölümü ve Nazlı Hanım’a Ayrıca Bodrum Amerikan Hastanesi’nin Tüm yönetici ve personeline içtenlikle teşekkür ediyorum 🙏❤️ Hemşireler: Tülay Kanık, Burçin değiş, Nagihan Çalık, Halime Kaya, Ameliyat Ekibi: Zeynep Çıkrıkçı, Ertuğrul Zeytun, Mehmet Alkıç, Melih Kaya
Hepinize çok teşekkürler, emeğinize sağlık
Tüm iyilik dilekleri için hepinize tüm kalbimle ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.” 

Biz de çok değerli sanatçımıza bu desteği verdikleri için hastane çalışanlarına teşekkür ediyoruz o sebepten dolayı onların da ismi olan tam haberi paylaşıyoruz. Sanıyoruz reklama girdiği için pek çok haber sitesinde tam mesajı yayınlanmamış. Ayrıca aşağıda Filiz Akın’ın paylaştığı ve instagrama eklediği videoyu da izleyebilirsiniz.

.

Usta oyuncu Filiz Akın kulağında çıkan tümör nedeniyle de ameliyat olmuştu.

Yeşilçam’ın 4 Yapraklı Yonca’sından biri olan usta oyuncu Filiz Akın’ın ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle geçtiğimiz aylarda boğazından parça alınmış, tahlil sonuçları temiz çıkmıştı. Akın, kulağında çıkan tümör nedeniyle de ameliyat olmuştu. Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Filiz Akın yeniden ameliyat oldu. Akın ameliyat olduğunu sosyal medyada paylaştığı video ile duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir